interessante komplete (vakantie)woning  € 60.000

Omschrijving

In het kleine dorp Dedeleben (D), vindt u dit compleet gerestaureerde vakwerkhuis. Het is van onder tot boven en van buiten en binnen onder handen genomen door plaatselijke vakwerkers. Vanuit een ruime hal krijgt men toegang tot de keuken, woonkamer en studie/eetkamer. Tevens is hier de vaste trap naar de 1ste etage. Op deze etage bevinden zich twee slaapkamers, een ruime badkamer met bad (incl. toilet) en overloop met vaste trap naar 2e etage. Deze etage is ingericht als één ruimte, maar biedt de mogelijkheid er meerdere te creëren. Aan de achterzijde, in het verlengde van de keuken, is een overdekt terras grenzend aan een ommuurde tuin voorzien van tuinschuur. De woning is gedeeltelijk onderkelderd. De woning wordt elektrisch verwarmd. De elektrische kachels worden met nachtstroom opgeladen en geven de gevraagde warmte overdag af. In de woonkamer een sfeervolle houtkachel voor kille avonden. De woning wordt momenteel permanent bewoond, maar ook geschikt voor vakantiewoning en/of voor (vakantie)verhuur het gehele jaar door. Dedeleben, 953 jaar oud en ± 1.000 inwoners, is een van de kleine dorpjes in het oosten van Duitsland. Dedeleben is 350 km rijden vanaf Enschede. In het dorp vindt u o.a. een kleine supermarkt, een bank en een huisartspraktijk. 
In de directe omgeving veel bos (Huy en Harz) en interessante steden als Halberstadt (24 km), Quedlinburg (38 km) en Wernigerode (28 km). De hippe, interessante en historische stad Berlijn is 200 km verder naar het oosten.  
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Vakantiehuisje
Prijs (€)
60.000
Plaats
Dedeleben
Referentienummer
39936DLEBEN
Views
5655
Interieur
Woonoppervlak (m²)
75 - 99 m²
Verdiepingen
2
Kamers
woonkamer  -  eetkamer  -  gesloten keuken  -  zolder  -  kelder
Slaapkamers
2
Badkamer(s)
1
Toilet(ten)
1
Voorzieningen
Gemeubileerd
gemeubileerd
Keukenapparatuur
electrisch fornuis  -  oven  -  magnetron  -  koelkast  -  wasmachine
Verwarming
electrisch  -  houtkachel
Nutsvoorzieningen
electra  -  water  -  satelliet ontvanger  -  breedband internet  -  vaste telefoon  -  rioolaansluiting
Exterieur
Tuin
achtertuin  -  tuinhuis
Omgeving
Ligging
in een dorp  -  landelijk
Omgeving
nabij bossen
Landschap
heuvelachtig
Vervoersmogelijkheden
vliegveld > 50 km
Bouwkundig
Type woning
tussenwoning
Bouwperiode
vóór 1900
Staat van onderhoud
in goede staat
Financieel
Prijsklasse
€ 50.000 - 100.000
Bijkomende kosten
kosten koper
Perceel
in eigendom
Verhuur
particulier
Gasthaus Stunzel


Met deze cursus maak je je snel en grondig de grondbeginselen van het Duits eigen. Leer in je eigen tempo of gebruik het boek bij je studie op een taalinstituut of volksuniversiteit.