Zoek Nederlandstalige aannemers en klusbedrijven in Frankrijk via Google maps

Jos Deuling,  woensdag 15 april 2015

Adres :
Radius:

Zoek in Frankrijk naar Nederlands sprekende aannemers, klusbedrijven, loodgieters, schilders, timmerlui of metselaars. Voer je adres in en zoek op Google maps binnen een straal van 10, 25, 50 of 100 kilometers. Click op de marker voor een pop-up met naam, adres en de website van de gevonden nederlandstalige vakman.

Ik heb de gegevens op de kaart bijgewerkt t/m 15 april 2015. Als je zelf (gratis) opgenomen wil worden op deze kaart, stuur mij dan even een . Je moet natuurlijk wel diensten aanbieden op het gebied van nieuwbouw en/of onderhoud en renovatie van bestaande woningen.Collage met oude voordeuren
Zoek naar huizen en onroerend goed in Frankrijk. Appartementen, fermettes, gites, boerderijen en B&B’s te koop in Bourgondië, Bretagne, Limousin, Poitou-Charente en de Provence. 

Wijngaarden in Sancerre Helaas weten kopers niet altijd precies wat ze zoeken. Selectie criteria worden tijdens de zoektocht nogal eens gewijzigd, afhankelijk van het huis dat wordt bezocht. Mede daardoor stellen kopers in het algemeen te weinig vragen. Dat hoeft geen problemen te geven maar voorkomen is beter dan genezen. 
More articles

Links