Apartment (139)


Uitstekend appartement in een luxe condominium met zwembad, op loopafstand van het historische centrum van de stad, de jachthaven en het strand.

Dit nieuwe appartement bestaat uit 2 slaapkamers (een van hen en suite), 2 badkamers, open woonkamer naar een volledig uitgeruste keuken en een groot terras.

Inclusief fitnessruimte, sauna, 19x5 meter zwembad en een eigen onde... More info


Dit fantastische appartement bestaat uit 3 slaapkamers, (1 en-suite) 2 badkamers, grote woonkamer, volledig uitgeruste keuken en balkon. Het appartement is voorzien van airconditioning, elektrische rolluiken, pvc kozijnen met dubbele beglazing en wordt volledig gemeubileerd geleverd.

Boven in het gebouw vindt u een privé terras, met een absoluut prachtig uitzicht.

Het is ge... More info


Dit mooie appartement icomprse 2 slaapkamers, (1 en-suite) 2 badkamer, woonkamer, keuken, balkon met BBQ en een parkeerplaats in de kelder.

De keuken is uitgerust en heeft zonnepanelen, airconditioning en pre-installatie voor centrale stofzuiger.

Het is gelegen op loopafstand van het historische centrum, de jachthaven en het strand.

Het is in uitstekende staat.

... More info

Duplex appartement met één slaapkamer en privéterras aan de bovenkant, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht. Deze woning is ideaal voor degenen die willen genieten van een vakantie met alle comfort en het verkrijgen van een groot inkomen.

Mis de kans niet om een eigendom te bezitten op een unieke locatie met een gegarandeerd inkomen.

Slechts twee een... More info


Appartement gelegen in een gebouw met slechts twee verdiepingen. Volledig gerenoveerd in 2021, deze woning bestaat uit 2 slaapkamers, 1 en suite, 2 badkamers, open keuken, woonkamer, balkon en een eigen terras. Het appartement heeft een prachtig uitzicht over de zee en het historische centrum van Lagos. Het ligt op slechts een paar minuten lopen van het historische centrum, de jachthaven, de st... More info


Appartement gelegen op de bovenste verdieping, in een gebouw met slechts twee verdiepingen. Volledig gerenoveerd in 2021, deze woning bestaat uit 2 slaapkamers, 1 en suite, 2 badkamers, open keuken, woonkamer, balkon en een eigen terras op de top. Het appartement heeft een prachtig uitzicht over de zee en het historische centrum van Lagos. Het ligt op slechts een paar minuten lopen van het hist... More info


Prachtig Penthouse gelegen in een luxe Condominium in Lagos, met hoge kwaliteit afwerking, en een panoramisch uitzicht op het platteland en de zee.
Dit prachtige appartement bestaat uit een 3 slaapkamers, een met eigen badkamer, 2 badkamers, open keuken naar woonkamer met schuifdeuren naar een ruim balkon met barbecue.
Ook heeft het een directe toegang tot een eigen dakterras met ee... More info

 1  |    | ... |