Building land (135)


Dit perceel is gelegen in het centrum van Almancil, met uitstekende toegang vanaf een hoofdstraat, geasfalteerde weg, alle infrastructuur is aanwezig en uitzicht op zee.

Het perceel heeft een toegestane oppervlakte voor de bouw van 450 m2 + kelder. Dit kan worden gedaan in een enkele villa of maximaal 3 herenhuizen met individuele zwembaden.

Dit is een ideale locatie voor toegang ... More info


Dit perceel is centraal gelegen in het historische centrum van Sao Bras en het heeft een panoramisch uitzicht op de bergen naar de zee. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 6100m2 en het is door de gemeenteraad goedgekeurd als onderdeel van de Architectural ontwikkelingsplan van het historische centrum om een ??hotel te bouwen tot 55 kamers (110 bedden) in 3 verdiepingen met een totale ... More info


Vier grote percelen, gelegen in een uitstekende locatie van het Vale do Lobo. Omgeven door de 15e, 16e en 17e fairway van de Royal Golf Course en biedt een prachtig uitzicht op zee en ligt op loopafstand van het Vale do Lobo beach en Praça met zijn vele restaurants en bars.

... More info

Perceel met goedgekeurd project voor de bouw van een landelijke toeristische resort van 39 slaapkamers. Het project heeft twee niveaus, plus kelder, incluiding 39 tweepersoonskamers en 24 appartementen, receptie, ondergrondse parkeergarage en exterieur, tuin en zwembad. De locatie heeft afstand uitzicht op zee en uitzicht op het platteland.

... More info

Stedelijke plot, met goedgekeurde project voor de bouw van 12 semi-vrijstaande woningen. Het huidige project is voor de moderne huizen van twee verdiepingen en een carport. De 12 woningen zijn verdeeld in fase I en II, waardoor u een kans om de units te verkopen zonder alle 12. Het perceel is gelegen op loopafstand van winkels, supermarkt, gezondheidscentrum, scholen en alle voorzieningen te vo... More info


Gezondheid / Luxe Senior Home with Vip Clinic. Perceel met project voor een gebouwencomplex binnen 3 verdiepingen aangewezen voor woningen / appartementen verdeeld de volgende types: 2 twee-kamer appartementen, appartementen 3 met een slaapkamer en 54 studio's, plus een extra hotel / huis met 21 kamers met in totaal capaciteit van 164 gebruikers in 82 tweepersoonsbedden. De belangrijkste ge... More info


Perceel van een hectare grond, voor de bouw voor commerciële of industriële doeleinden. Het perceel is gelegen tussen de EN125 en Almancil. Er is elektriciteit, telefoon en water aamwezig en verschillende goede toegangen. Geweldige kans voor een koper om het project naar zijn / haar behoeften aan te passen.

... More info
   | ... |    |  15  |    | ... |