Building land (114)


Als je twijfelt tussen uitzicht op de golfbaan en uitzicht op zee, zoek dan niet verder. De Palmares Golfbaan biedt een prachtig uitzicht op beide, met dit specifieke perceel met uitzicht op de 9e hole en het strand van Meia-Praia. Het perceel wordt geleverd met een goedgekeurd project, dus de bouw kan vrijwel onmiddellijk beginnen.

Dit is een uitgelezen kans om een plek te bemachtigen o... More info


Bouwperceel te koop ( nr 44 ) in een urbanisatie aan zee in Carvoeiro met fabelachtig uitzicht op zee, voor de bouw van een luxe villa van twee verdiepingen van 375 m² plus terrassen. Dit is een fantastische investering en een ideale gelegenheid om een luxe huis aan de kust te bouwen. Deze urbanisatie profiteert van een rustige omgeving en lage dichtheid van bebouwing in de omgeving. Het l... More info


Perceel voor de bouw van een villa op een Golf Resort.
Het land heeft 1212 m2 met toestemming om een villa te bouwen tot 285 m2.
Grijp deze kans om je droomhuis te bouwen met uitzicht op de Golfbaan!

... More info

Dit perceel is gelegen in een gloednieuwe urbanisatie aan de rand van Sesmarias, Carvoeiro, waar u uw droomhuis kunt bouwen.

Het perceel heeft een oppervlakte van 2140m2 en de toegestane oppervlakte van de bouw is 342,45 in twee verdiepingen voor een residentiële villa. Dit perceel heeft, vanwege de verhoogde ligging in de urbanisatie, zeezicht vanaf de eerste verdieping.

Dez... More info


Nieuw op de markt - Dit perceel, voor de bouw van een vrijstaande villa, ligt aan de rand van Carvoeiro.

Met de mogelijkheid om een villa van twee verdiepingen te bouwen, met een totale oppervlakte van 342,45m2, geeft dit grote perceel van 2283m2 je een ideale kans om je droomhuis te creëren.

Alle infrastructuur is aanwezig en je kunt direct beginnen met je project.

De... More info


Net op de markt gebracht - Gloednieuwe urbanisatie, net voltooid - Alle infrastructuur aanwezig.

U kunt kiezen uit 4 beschikbare percelen te koop - deze, met 2253m2, biedt de mogelijkheid om een vrijstaande villa met zwembad te bouwen, met een totale oppervlakte van 334,95m2 verdeeld over twee verdiepingen.

Deze locatie, die tussen verschillende stranden van Carvoeiro tot Ferragud... More info


Dit perceel, gelegen in een gloednieuwe urbanisatie, is nieuw op de markt.

Deze gloednieuwe urbanisatie, net voltooid met alle infrastructuur op zijn plaats, biedt een selectie van 4 percelen. Dit perceel heeft een oppervlakte van 2100m2 en is geschikt voor de bouw van een villa met twee verdiepingen en een zwembad met een oppervlakte van 315m2.

Water, elektriciteit en riolering z... More info

 1  |    | ... |