Villa - Lagoa - Lagoa  € 1100000

Description

Deze traditionele woning ligt in een urbanisatie buiten Carvoeiro, met goede toegang tot de dichtstbijzijnde stranden, de internationale school en alle voorzieningen.

De woning bestaat uit twee verdiepingen. De entree met hoog plafond verwelkomt je op de begane grond, met een grote gebogen trap naar de eerste verdieping.

Links van de entree bevindt zich een en-suite slaapkamer, en als je naar het woongedeelte gaat, passeer je de woonkamer aan de linkerkant en heb je aan de rechterkant de keuken, volledig uitgerust en met een aparte wasruimte, een terras voor de bbq en toegang tot de tuin.

De woonkamer heeft een open haard en grote glazen deuren naar het zwembad. De terrassen rond het zwembad bieden veel privacy en er is ook een omheind terras, een ideale winterkamer.

Alle kamers op de begane grond hebben directe toegang tot buiten, veel ingebouwde kasten en bergruimte.

De bovenste verdieping heeft een extra slaapkamer met eigen badkamer, een kantoor en een werkplaats. Beide kamers hebben toegang tot een groot terras met uitzicht op het zuiden op de velden en de volgroeide tuin.

Het huis is uitgerust met airconditioning in alle kamers, open haard in de woonkamer en de hal, dubbele beglazing, aluminium rolluiken, verwarmd zwembad met afdekking en zonnepanelen.

Daarnaast heeft het huis een garage voor een auto, een grote oprijlaan die rond het huis loopt, elektrische poorten en een mooi aangelegde tuin met irrigatie.

 
 
Description

Characteristics

General
Property type
Villa
Price (€)
1100000
Location
Lagoa
Reference number
EAV-3744
Views
288
Interior
No. of bedrooms
4 +
No. of bathrooms
3 +
Constructional
Building period
1990 - 1999
Financial
Price range
€ 500.000 +