Prestigieuze residentie met zwembad en olijfgaard in Ceglie Messapica  € 1200000

Description

Wij bieden een prestigieuze residentie van grote charme te koop aan, omringd door een prachtige olijfgaard, ondergedompeld in het platteland van Ceglie Messapica.

De woning, van ongeveer 200 m², dateert uit de late jaren 1800 en is volledig gebouwd uit lokale steen. De woning is met veel zorg en aandacht gerenoveerd en vergroot met exclusieve details van grote charme. Het huis heeft grote, lichte ruimtes gekenmerkt door de typische paviljoengewelven en muren die volledig uit natuursteen zijn.

De ingang is vanuit een grote hal waar een zithoek is met een open haard. De woonkamer leidt naar een prachtige en grote wintertuin gemaakt van glas dat de woon- en eetkamer herbergt met vrij uitzicht op de tuin en het zwembad met zoutwatersysteem. Alle ramen zijn slagvast en ontspiegeld en het plafond is gemaakt uit resistent glas waarop men kan lopen. De ramen kunnen volledig worden geopend en creëren een effect van continuïteit tussen interieur en exterieur. Vanuit de wintertuin is er directe toegang tot de keuken welke is ingericht in een moderne stijl. De kamer die nu de keuken herbergt, was ooit het oude ovengedeelte met de typische stergewelven. Vanuit de entree komt u in het slaapgedeelte waar we een slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer en nog een slaapkamer met een slaapbank vinden. De derde slaapkamer is de masterslaapkamer met een bijzondere en suite badkamer met glaswanden. Een fantastische trap, volledig gemaakt van glas, leidt naar het terras van het huis van waaraf u kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de uitgestrekte olijfgaarden rondom het huis en de stad Ceglie Messapica met zijn kasteel. Op de benedenverdieping vinden we nog een slaapkamer met eigen badkamer. Op deze verdieping zijn er lange gangen ingericht met grote kasten die de hele omtrek van het huis volgen. Elk detail van dit luxe huis is tot in detail bestudeerd. De oude binnendeuren zijn zorgvuldig gerestaureerd, de zorgvuldig geselecteerde designmeubels en de overal aanwezige zichtbare stenen geven dit huis een bijzonder warme sfeer.

De recente renovatie heeft alle comfort van de hoogste technologische standaard opgeleverd, zoals het vloerverwarmings- / vloerverkoelingssysteem, fotovoltaïsch systeem, alarmsysteem en wifi.

Locatie:

Ceglie Messapica wordt beschouwd als één van de mooiste historische centra van Puglia met zijn hertogelijk kasteel, zijn smalle witte straatjes en met bomen omzoomde pleinen. Het wordt erkend als een stad van kunst en van gastronomie.

Omgeving:

Het gebied wordt gekenmerkt door glooiende heuvels en terrassen met droge stenen muren en talrijke trulli, boerderijen, eeuwenoude olijfgaarden en karstgrotten.

Afstanden:

  • 20 minuten van de Adriatische Zee
  • 40 minuten van de Ionische Zee
  • 15 minuten van Ostuni
  • 30 minuten van Alberobello
  • 35 minuten van Brindisi Airport
  • 60 minuten van Matera
 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
1200000
Location
Ceglie messapica
Reference number
ItaliaCasa_4635
Views
109
Interior
Living space (m²)
150 - 250 m²
No. of bedrooms
4 +
No. of bathrooms
3 +
Provisions
Heating
central heating
Exterior
Garden
private pool (heated)
Financial
Price range
€ 500.000 +
Additional costs
expenses buyer

Kaart