Restauratieproject twee trulli in een panoramisch gebied in Ceglie Messapica  € 120000

Description

Kenmerken :

  • Oppervlakte: 75 m²
  • Perceeloppervlakte: 21.886 m²
  • Panoramisch gebied
  • Conditie: zeer goede structurele staat / te restaureren
  • Mogelijkheid om 2 woningen te bouwen met 2 zwembaden

Te koop in het prachtige landschap van Ceglie Messapica, in het centrum van de Valle d’Itria, op een strategische, toeristische en dominante positie, met een betoverend panoramisch uitzicht, twee trulli met diverse koepels in een rustieke, maar zeer goede structurele staat.

Met een nog niet goedgekeurd bouwproject, maar met een gunstig advies van de gemeente voor een conservatieve restauratie, uitbreiding met betrekking tot beide trulli en voor de aanleg van twee zwembaden van elk 40 m² om twee onafhankelijke woningen te creëren.

Er zijn veel voordelen aan dit onroerend goedobject. De prachtige dominante stenen binnenplaats, de stenen houtoven, de waterreservoirs voor het verzamelen van water, aansluiting op de elektriciteitsvoorziening en de originaliteit van de trulli met koepels die met elkaar zijn verbonden, het perceel van meer dan 2 hectare waarvan een deel akkerland is en de rest is beplant met fruitbomen, olijfgaard en eeuwenoude eiken.

De trulli zijn strategisch gelegen, op korte afstand van een bekende fietsroute en de Pineta Ulmo, op slechts 3½ kilometer van Ceglie Messapica, op slechts 20 minuten rijden van de centra van Ostuni, Cisternino, Locorotondo en Martina Franca, ongeveer 30 minuten naar de Adriatische Zee en Ionische Zee met prachtige stranden en de internationale luchthaven van Brindisi ligt op slechts 40 minuten met de auto.

 

 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
120000
Location
Ceglie messapica
Reference number
ItaliaCasa_4927
Views
67
Interior
Living space (m²)
75 - 99 m²
Financial
Price range
€ 100.000 - 200.000
Additional costs
expenses buyer

Kaart