Villa op het platteland van Ostuni  € 285000

Description

Kenmerken:

  • Woonoppervlakte: 140 m²
  • Perceeloppervlakte: 3.000 m²
  • Veranda
  • Slaapkamers: 4
  • Badkamers: 3
  • Open haard
  • Verwarmingssysteem

Prachtige gerenoveerde boerenwoning uit het eerste deel van de 20ste eeuw, welke in de afgelopen 40 jaar is uitgebreid.

De villa van ongeveer 140 m² bestaat, in het oude gedeelte, uit een mooie grote en lichte woonkamer/entree met een plafond met typische natuurstenen stergewelven, 2 slaapkamers met natuurstenen stergewelven, een kleine kamer die functioneert als voorkamer en een badkamer met douche. Terwijl er in het nieuwe gedeelte een grote keuken met open haard is, een opslagruimte en op de tussenverdieping zijn er nog 2 slaapkamers en een badkamer met douche.

De villa verkeert in uitstekende staat en is de afgelopen 2 jaar gerenoveerd en beschikt over onafhankelijk verwarmingssysteem, aansluiting op een consortium voor watervoorziening, een prachtige veranda en een prachtig stenen plein van ongeveer 250 m². Extern is er een extra badkamer met douche, een oven en een opslagruimte, het geheel is omgeven door een perceel van ongeveer 3.000 m².

De villa ligt op een paar kilometer van Ostuni en ligt aan de weg Ostuni – Francavilla Fontana.

 

 


Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
285000
Location
Ostuni
Reference number
ItaliaCasa_5627
Views
34
Interior
Living space (m²)
100 - 150 m²
No. of bedrooms
4 +
No. of bathrooms
3 +
Provisions
Heating
central heating
Financial
Price range
€ 200.000 - 300.000
Additional costs
expenses buyer

Kaart