Te restaureren trullo met lamie op het platteland van Ceglie Messapica  € 125000

Description

Kenmerken:

  • Oppervlakte: 80 m²
  • Perceeloppervlakte: 14.000 m²
  • Staat: te restaureren
  • Open haard

Mooie trullo met lamie te koop op het platteland van Ceglie Messapica, op slechts 4 kilometer van het stadscentrum. Dit unieke pand is gelegen op een perceel van circa 14.000 m² en biedt een ongelooflijke investeringsmogelijkheid. De trullo moet gerestaureerd worden, maar de koepels zijn statisch goed bewaard gebleven en hebben geen waterinfiltraties.

Het pand biedt grote mogelijkheden, zowel als woning als toeristische accommodatie, dankzij de indeling en de twee afzonderlijke eenheden met onafhankelijke ingangen ertussen, die volledige privacy garanderen.

In feite is er een extra kleine trullo op het perceel die gerestaureerd moet worden en gebruikt zou kunnen worden als dependance, met de mogelijkheid om een ​​vergunning aan te vragen voor uitbreiding en voor de bouw van een zwembad van maximaal 40 m².

Bovendien biedt het grote omringende perceel, met onder meer een olijfgaard met eeuwenoude bomen, vijgen-, pruimen-, amandel-, granaatappel-, cactusvijg- en citroenbomen en een eeuwenoude wijngaard, een rustige en ontspannen omgeving. Het pand is voorzien van aansluiting op het elektriciteitsnet en twee waterreservoirs voor de opvang van regenwater.

Ideale oplossing voor wie houdt van de landelijke context en de typische woningen en wil genieten van de rust van het platteland, terwijl men toch slechts op een paar kilometer is van het stadscentrum en dicht bij de beroemde toeristische steden zoals Martina Franca, Locorotondo, Alberobello, Cisternino en Ostuni. De luchthaven del Salento in Brindisi kan in 40 minuten worden bereikt.

 
 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
125000
Location
Ceglie messapica
Reference number
ItaliaCasa_5913
Views
35
Interior
Living space (m²)
75 - 99 m²
Financial
Price range
€ 100.000 - 200.000
Additional costs
expenses buyer

Kaart