House (227)


In het historische centrum van San Vito dei Normanni bieden wij een woning op de eerste verdieping te koop aan met een onafhankelijke berging op de begane grond.

De eerste verdieping, een plafond met stergewelven, bestaat uit 2 slaapkamers met balkon, woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer en terras.

De berging op de begane grond van 51 m²  met een plafond met een tongewelf is een ... More info


Op 3 kilometer van San Michele Salentino en 5 kilometer van San Vito dei Normanni ligt deze te restaureren trullo met drie koepels op een perceel van 17.100 m².

Het land is beplant met eeuwenoude olijfbomen. Er is een oud stenen waterreservoir.

Het is mogelijk om een vergunning aan te vragen om een ​​nieuwe constructie te bouwen (gescheiden van de trullo) van ongeveer 250 m² plus ... More info


In San Vito dei Normanni bieden we een appartement van 125 m² op de eerste verdieping te koop aan,  bestaande uit drie slaapkamers, een woonkamer, een keuken, twee badkamers met douche, twee balkons, entree en opbergruimte. Het appartement verkeert in goede staat en is voorzien van inbouwkasten.

Het appartement is voorzien van airconditioning en een onafhankelijk verwarmingssysteem. Het ... More info


Tussen Carovigno en de zee, in een prachtige rustige woonwijk, bieden wij een villa van 370 m² met zwembad te koop aan. Intern is de villa georganiseerd op drie verdiepingen die met elkaar communiceren via een interne trap. De villa is toegankelijk via een grote veranda. De begane grond bestaat uit een ruime woonkamer met open haard, een goed uitgeruste keuken, een winterveranda met panoramisch... More info


Op 2 km van de Adriatische Zee en 4 km van het stadje Carovigno, bieden wij een prachtige 19de eeuwse boerderij te koop aan met een perceel van 28 hectare beplant met olijfbomen.

De Masseria heeft een oppervlakte van ongeveer 920 m² en is verdeeld over 2 verdiepingen met prachtige terrassen met uitzicht op de Adriatische Zee. Er is ook een oude en suggestieve natuurlijke grot op het perc... More info


Op 4 km van Carovigno en 7 km van de Adriatische zee bieden wij een boerenwoning in aanbouw met trullo en zwembad te koop aan.

Het hoofdgedeelte is afgewerkt met natuursteen en bestaat uit een grote woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, 3 badkamers en een panoramisch terras. De trullo is een prachtige en suggestieve dependance, gescheiden van het hoofdgedeelte en bestaat uit een s... More info


Deze prachtige agriturismo / B&B is gelegen op het platteland van San Vito dei Normanni met een perceel van 24.000 m². De structuur is geheel omsloten door stenen muren, hekwerk, heg en 6 toegangspoorten. Er zijn olijfbomen, verschillende fruitbomen, geneeskrachtige planten en gazons (zwembad).

Er zijn 6 accomodaties, te weten :

TRULLO BASILICO : 3 tweepersoon... More info

   | ... |    |  30  |    | ... |