Gerenoveerde woonboerderij met grote bijgebouwen op 1,3 ha  € 363500

Description

Natuurstenen boerderij uit 1897, gelegen in Gabillou in de Périgord Noir en gerenoveerd tot een zeer comfortabel woonhuis. De bijgebouwen bieden uitstekende mogelijkheden voor de inrichting van gîtes, gastenverblijven, atelier, garage, werkplaats etc. De boerderij is landelijk gelegen temidden van weilanden, notenboomgaarden en bossen. Rust, privacy en ruimte, zonder geïsoleerd te zijn. Een ideale omgeving voor wandelen, fietsen en motorrijden. Uitstekende bereikbaarheid per auto. Toeristische bestemmingen als Sarlat, Montignac/Lascaux, Périgueux en Hautefort zijn gemakkelijk bereikbaar. 

Begane grond: hal met gangkast, grote woonkeuken (25 m2), kleine zitkamer/tv-kamer (12 m2), badkamer met douche en 2 wastafels, separaat toilet.

Verdieping: 3 slaapkamers, waarvan er één nu nog een grote open ruimte is, die echter gemakkelijk kan worden omgebouwd tot een derde slaapkamer. Authentiek eiken balken plafond.

Kelder: het huis heeft twee kelders van in totaal 49 m2.

Naast het woonhuis zijn er twee bijgebouwen. De grote schuur telt twee verdiepingen, heeft 120 m2 op de begane grond en een uitbouw van 24 m2. Daarnaast is er een bergerie van 60 m2. De drie gebouwen zijn gesitueerd rondom een grote binnenplaats van 250 m2, die volledig afgesloten is en optimale privacy biedt. Het terrein van 1,3 ha ligt rondom de gebouwen, met ruimte aan alle kanten. Er is een overdekt terras van 19 m2 op het Oosten, een tuin op het Zuiden en een open terras op het Westen, voor zon of schaduw naar wens op elk moment van de dag. Het terrein is volledig omheind en ingericht met gras, fruitbomen, sierbomen en een moestuin. Er zijn twee toegangen: via de openbare weg naar de binnenplaats en er is een privéweg, die het terrein ontsluit. Parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het huis is volledig geïsoleerd en heeft ramen met dubbel veiligheidsglas en houten luiken. Verwarming met elektrische radiatoren en een houtkachel in de keuken. Warmwatervoorziening met twee elektrische boilers. Alle daken zijn vernieuwd in 2006. De septische tank en drainage dateren uit 2012 en voldoen volledig aan de Europese normen. Met het oog op een mogelijke inrichting voor bewoning is het dak van de grange (grote schuur) al voorzien van isolatie en is een aansluiting gemaakt op de septic tank. Het huis heeft, naast de waterleiding, tevens een ondergrondse citerne voor de opvang van regenwater van meer dan 30 m3. Alle vereiste keuringsrapporten, zoals elektra, lood, water etc., zijn reeds aanwezig en voor u ter inzage, net als de energiebalans (DPE). Overname van gedeeltelijke inventaris is bespreekbaar.

 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
363500
Location
Gabillou
Reference number
nl-3791
Views
136
Interior
Living space (m²)
100 - 150 m²
No. of bathrooms
1
Financial
Price range
€ 300.000 - 500.000

Kaart