te koop ; eerste boutique resort  € 40000000

Description

Dit resort is het "eerste" boutique resort met 45 zeer luxe condominiums wat gebouwd wordt op Aruba. Zeer exclusief en zeer prive. We zoeken een koper voor dit gehele project, inclusief het restaurant, het fitness center, clubhuis, boottransport, bar en zwembad etc. Opening resort 2010. Wij bouwen dit project inclusief het interieur van het complex. 
Centraal gelegen op het eiland Aruba, 5 - 10 minuten van het strand waar U zich ook bevindt op het eiland. Op minder dan 5 minuten van Oranjestad. Binnen 10 minuten vanaf het vliegveld. Gelegen in een natuurlijke omgeving. Buiten de zeer drukke toeristenomgeving maar van alle accomendaties voorzien.

Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
Hotel
Price (€)
40000000
Location
Oranjestad
Reference number
1
Views
13001
Interior
Living space (m²)
> 250 m²
No. of stories
3 +
Rooms
living room  -  dining room  -  open kitchen  -  closed kitchen
No. of bedrooms
4 +
No. of bathrooms
3 +
No. of toilets
3 +
Provisions
Inventory
furnished  -  paid option
Kitchen equipment
electrical cooker  -  oven  -  magnetron  -  frigidaire  -  paid option
Airconditioning
provided
Public utilities
gas  -  electricity  -  water  -  cable TV  -  satellite TV  -  broadband internet  -  telephone  -  sewer  -  septic tank
Exterior
Garden
front garden  -  back garden  -  surrounding garden  -  terrace  -  private pool (heated)  -  annex(es)
Balcony/roof terrace
balcony
Exterior facilites
parking place
Surroundings
Location
near a city  -  in the countryside  -  rustical  -  free view
Surroundings
near the beach
Landscape
hills
Sporting possibilities
surfing / sailing  -  golf  -  swimming
Transport facilities
airport < 10 km
Holiday resort
Holiday resort facilities
swimming pool  -  restaurant  -  security
Constructional
Building period
not yet completed
Financial
Price range
on request
Additional costs
expenses buyer
Parcel
ownership
Rental
private
Investment property
investment property

Kaart