Vakantiehuis met eigen aanlegsteiger!  € 89000

Omschrijving

Vakantiehuis met eigen aanlegsteiger! Gelegen in een deelgemeente ( Budzsák) van Hercegszántó direct aan het water ligt deze vakantiewoning. De omgeving is ideaal voor mensen die van de vrije natuur houden en wellicht ook graag een hengel uitwerpen. De omgeving is redelijk vlak en weids. Hercegszántó heeft nog diverse voorzieningen zoals buurtwinkels, apotheek, arts, basisschool en uiteraard wat eet en drinkgelegenheden.  De vakantiewoning is direct gelegen aan de Karapancsa waterweg. Er zijn veel fiets en wandelmogelijkheden. De bereikbaarheid van en naar Hercegszántó is goed en wordt vanuit Baranya nog beter want er is vergunning verstrekt voor een brug vanuit Mohács over de Donau naar Bács-Kiskun. De mooie stad Baja is binnen een klein half uur te bereiken. Het interessante aan deze woning is toch wel de ligging direct aan de Karapancsa waterweg en het feit dat er een eigen aanlegsteiger voor een bootje is ook nog een direct bereikbaar. Het woonoppervlak is 60 m2  welke verdeeld zijn over 2 verdiepingen. Op de begane grond is er een woonkamer met open keuken en een badkamer met toilet. Op de 1e verdieping zijn er 2 slaapkamers met balkon. Het geheel is in goede en direct bruikbare/bewoonbare staat. Op het ruime perceel van 359 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een overdekt terras, opslag en een kelder. Electra is aanwezig en water komt via een eigen put met hydrofoorpomp. Als afwatering is er een soort van septic tank. Als verwarming is er houtkachel/openhaard. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk. De omgeving en het vakantiehuis is ideaal voor mensen die van de vrije natuur houden en wellicht ook graag een hengel uitwerpen. Prijs : 33.250.000 HUF K.K. ( ongeveer € 89.000,-) Kosten Koper. Hercegszántó is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Bács-Kiskun. Hercegszántó telt 1970[1] inwoners (2018).0899-273 
Gelegen in een deelgemeente ( Budzsák) van Hercegszántó direct aan het water ligt deze vakantiewoning. De omgeving is ideaal voor mensen die van de vrije natuur houden en wellicht ook graag een hengel uitwerpen. De omgeving is redelijk vlak en weids. Hercegszántó heeft nog diverse voorzieningen zoals buurtwinkels, apotheek, arts, basisschool en uiteraard wat eet en drinkgelegenheden.  De vakantiewoning is direct gelegen aan de Karapancsa waterweg. Er zijn veel fiets en wandelmogelijkheden. De bereikbaarheid van en naar Hercegszántó is goed en wordt vanuit Baranya nog beter want er is vergunning verstrekt voor een brug vanuit Mohács over de Donau naar Bács-Kiskun. De mooie stad Baja is binnen een klein half uur te bereiken.  
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Vakantiehuisje
Prijs (€)
89000
Plaats
Budzsák
Referentienummer
81179
Views
903
Interieur
Woonoppervlak (m²)
50 - 74 m²
Verdiepingen
2
Slaapkamers
2
Badkamer(s)
1
Toilet(ten)
1
Voorzieningen
Verwarming
houtkachel
Nutsvoorzieningen
electra  -  water  -  septic tank
Exterieur
Tuin
voortuin  -  achtertuin  -  tuin rondom  -  terras  -  bijgebouw(en)
Balkon/dakterras
balkon(s)
Voorzieningen buiten
carport
Omgeving
Ligging
in een dorp  -  in de buurt van een stad  -  landelijk  -  afgelegen  -  rustiek  -  vrij uitzicht
Omgeving
aan water
Landschap
vlak
Bouwkundig
Type woning
vrijstaand
Bouwperiode
1990 - 1999
Staat van onderhoud
in goede staat
Financieel
Prijsklasse
€ 50.000 - 100.000
Bijkomende kosten
kosten koper
Perceel
in eigendom
Person, die mit Laptop arbeitet


Taalcursus Hongaars is bedoeld om Nederlandstalige cursisten binnen een aanvaardbare tijd Hongaars te leren. Samen vormen de boeken en de website een complete cursus voor beginners én gevorderden, die geschikt is voor gebruik in de klas en voor zelfstudie.