Eengezinswoning te koop in Hongarije  € 79.000,00

Omschrijving

Te koop in Hongarije, in de provincie Bacs-Kiskun, het stadscentrum van Hercegszanto in de binnenstad van Mikes Kelemen street, een 132 m2, 2 kamers + 2 halve kamers, gerenoveerde vrijstaande woning. Prijs: € 79.000,00 Perceelperceel 1190 m2 Residentieel gebouw: 132 m2 Woonoppervlak: 117 m2 Woonoppervlakte: 99 m2 Aantal kamers: 2 + 2 halve kamer Type onroerend goed: vrijstaande woning Bouwjaar: 1980 Jaar van de transformatie: 2002 Jaar van renovatie: 2010 Woongebouw niveaus: (niveau gebouw) begane grond, mezzanine, mezzanine Orientatie: DK - ENy Materiaal van metselwerk: baksteen Verwarming: centrale verwarming op gas Gemaksklasse: alle confort Staat van het goed: gerenoveerd Het vrijstaande huis werd gebouwd in 1980 en is gelegen in het centrum van Hercegszanto deel uit van een rustige zijstraat in een tuin oprichting, NW-SE orientatie, waarin kunststof ramen in baksteen metselwerk. Het gebouw is in 1985 gebouwd met gevelisolatie en gevelcoating. Huidige plattegrond lay-out van de herstructurering in 2002, renovaties, gevel uiterlijk gedragen en won over de buitenzijde renovaties gedaan in 2010. Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers, twee feestzalen, 1 woon hal, 1 keuken, 1 bijkeuken, 1 badkamer, 1 toilet, 2 gang, 1 opslagruimten die behoort tot een terras, 1 balkon, 1 loggia en 1 kachel en 1 berging. Garage en heeft aparte kelder bijgebouw. Vloeren: room keramiek, laminaat, vloerbedekking, de waterige keramische kamers Het is gelijkvloers vanaf de begane grond en heeft een stapelbed dak van de achtertuin vrijstaand huis op de begane grond (mezzanineniveau) met terras aan de voorzijde met terrasaansluiting en boven niveau woonkamer met een loggia, gang (benedenverdieping / begane grond / toegangstrap), badkamer, wc kamer. De bovenverdieping, slaapkamer, berging en de andere helft kamer (met balkon) Het is gelegen. Op het lagere niveau is er een eetkamer, een voorraadkast en verwarming en opslagruimten toegankelijk vanuit de achtertuin. De woning is volledig ingericht met openbare nutsvoorzieningen (water, riolering, elektriciteit, gas, telefoon, kabel-tv, internet), verwarming gas warm water centrale verwarming (gasketel, 1 gas convector kamer), warm water voorziening met warmte-opslag gasketel. De gebouwen op het terrein zijn omgeven door aangelegde, goed onderhouden en trottoirs en backhoe tuinen, met uitzicht op de tuin (panoramisch uitzicht) en vogels kijken om aangename ochtenden te maken. De vermelde prijs is exclusief de prijs van meubilair op de foto's. tevreden mee Afhankelijk van de verkoop kan het ook met meubels worden gedaan. 
Hercegszanto ligt tussen de hoofdweg 51 en de Donau, de accommodatie ligt in een rustige zijstraat, in een gezinsvriendelijke omgeving, dicht bij het stadscentrum. Postkantoor 200 m, Supermarkt 300 m, bushalte 500 m, bank 500 m, restaurant 600 m, medische kliniek 600 m, heiligdom Vodica-Máriakert 2 km, viswateren 3 km, Nationaal Park Duna Drava 6 km, Karapancsa Jachtslot 7 km, thermaalbad 10 km, Donau 12 km, Komp (Mohacs) 24 km, snelweg M6 26 km, ziekenhuis (Baja) 34 km, station 35 km. De levende wateren rond de nederzetting zijn het doelwit van toeristen die roeien en vissen. Het gebied tussen het Ferenc-kanaal en de Donau aan de rand van Hercegszanto behoort tot het nationaal park Donau-Drava. Het nabijgelegen thermale bad (spa) biedt een goede gelegenheid voor zijn diensten voor diegenen die geinteresseerd zijn in genezing, ontspanning en ontspanning. Als u op zoek bent naar rust, ontspanning, ontspannen thuis, liefde natuur, bossen en de flora en fauna van de waterwereld, of misschien zoals vissen of jagen het vereist de therapeutische kracht van thermaal water, je vindt het hier allemaal.  
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Woning
Prijs (€)
79.000,00
Plaats
Hercegszántó
Referentienummer
1
Views
1681
Interieur
Woonoppervlak (m²)
100 - 150 m²
Verdiepingen
1
Kamers
woonkamer  -  open keuken  -  werkkamer  -  bergruimte  -  kelder
Slaapkamers
2
Badkamer(s)
1
Toilet(ten)
1
Voorzieningen
Extra's
open haard
Gemeubileerd
optie (meerprijs)
Keukenapparatuur
optie (meerprijs)
Verwarming
centrale verwarming  -  gaskachel(s)
Nutsvoorzieningen
gas  -  electra  -  water  -  kabel  -  satelliet ontvanger  -  breedband internet  -  vaste telefoon  -  rioolaansluiting
Exterieur
Tuin
voortuin  -  achtertuin  -  terras  -  bijgebouw(en)
Balkon/dakterras
balkon(s)
Voorzieningen buiten
berging  -  garage
Omgeving
Ligging
in een dorp  -  rustiek
Omgeving
nabij bossen  -  nabij jachthaven  -  nabij winkels  -  aan water  -  nabij strand
Landschap
vlak
Sportmogelijkheden
zwemmen
Vervoersmogelijkheden
vliegveld > 50 km
Bouwkundig
Type woning
vrijstaand
Bouwperiode
vanaf 2000
Staat van onderhoud
in goede staat
Financieel
Prijsklasse
€ 50.000 - 100.000
Bijkomende kosten
kosten koper
Perceel
in eigendom
kasten voor het houden van bijen


Tussen de reeksen toeristische conversatiegidsjes springt die van de ANWB er gunstig uit. Hij biedt de traditionele inleidingen en thematische rubriekjes, maar is telkens net iets uitvoeriger en degelijker.