Nice sized plot near the village centre of Salinas da Margarida (3)  € 6.400

Description

The building plot is located on a connecting street between the centre of Salinas da Margarida and the centre of Conceicao de Margarida. The front is 15 meters wide and it is 30 meters deep. The coordinates are about: -12.888841, -38.769214. Note that it can be bought together with an adjacent plot of the same size, making it 30 meters wide and 30 meters deep. 
It is a flat terrain with hills in the distance. It is only a few kilometers away from the bay and 2,5 km from the centre of Salinas da Margarida.

Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
Building land
Price (€)
6.400
Location
Salinas da Margarida
Reference number
VDS-3
Views
970
Surroundings
Location
near a village
Surroundings
near the beach
Sporting possibilities
swimming
Transport facilities
airport > 50 km
Financial
Price range
Under € 50.000
Additional costs
expenses buyer
Parcel
ownership