Uniek object op een unieke locatie en op een heel groot perceel!  € 296650

Description

Uniek object op een unieke locatie en op een heel groot perceel! Nabij de historische stad Mohács ( 15 km en 10 minuten) en op korte afstand van de bekende Hongaarse wijngebieden ligt het dorp Székelyszabar. Hier zijn nog de benodigde voorzieningen aanwezig zoals een buurtwinkel,supermarkt,kroeg en een postkantoor. Zoals aangegeven is Mohács ( 25.000 inwoners) in 10 minuten te bereiken en de prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken per auto. De omgeving is werkelijk prachtig en omgeven door veel natuur en heuvels. In deze regio is heel veel te doen en te zien en is derhalve heel geschikt voor iets in het toerisme! De boerderij is in de afgelopen jaren gerenoveerd. Alle elektra en waterleidingen zijn vernieuwd,nieuw dak,nieuwe keuken en badkamer. Het is geen recente renovatie maar het oogt modern en de grote uitgaven/kosten zijn reeds gemaakt. Het geheel is netjes en direct bewoonbaar.  De boerderij plus bijgebouw hebben een woonoppervlak van ruim 160 m2 en er zijn 5 kamers,een hal een keuken met bijkeuken , 2 badkamers met toilet. Buiten het hoofdgebouw is er ook nog een extra ruim gebouw met ruimte voor allerlei activiteiten...denk aan feesten,bruiloften en vergaderruimtes. Het geheel is in een zeer goede staat en met smaak gebouwd en ingericht. Op het grote perceel van 1.5 ha ( 15.000 m2) staan diverse stallen,garages,bijgebouwen. Uiteraard ontbreekt de wijnkelder niet. Tevens is er op het perceel een vijver aangelegd met daaromheen/in de buurt terrassen. Ideaal voor het uitbaten van een camping of een B&B of het houden van paarden met manege! De ligging van dit object en uitzicht over de velden en heuvels is echt uniek! Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er nu houtkachels. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk. Geen goedkoop object maar wel een top object om wonen en werken te combineren en tevens een goede investering! Prijs: 89.000.000 HUF K.K. ( ongeveer € 296.650,- ) Kosten Koper   Székelyszabar is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Székelyszabar telt 644 inwoners. Wikipedia (818) 
Nabij de historische stad Mohács ( 15 km en 10 minuten) en op korte afstand van de bekende Hongaarse wijngebieden ligt het dorp Székelyszabar. Hier zijn nog de benodigde voorzieningen aanwezig zoals een buurtwinkel,supermarkt,kroeg en een postkantoor. Zoals aangegeven is Mohács ( 25.000 inwoners) in 10 minuten te bereiken en de prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken per auto. De omgeving is werkelijk prachtig en omgeven door veel natuur en heuvels. In deze regio is heel veel te doen en te zien en is derhalve heel geschikt voor iets in het toerisme!
Description

Characteristics

General
Property type
Country estate
Price (€)
296650
Location
Szélelyszabar
Reference number
21810
Views
688
Interior
Living space (m²)
150 - 250 m²
No. of bedrooms
4 +
No. of bathrooms
2
No. of toilets
2
Provisions
Heating
wood stove
Public utilities
electricity  -  water  -  septic tank
Exterior
Garden
front garden  -  back garden  -  terrace  -  annex(es)  -  shed
Exterior facilites
garage
Surroundings
Location
in the city  -  in the village  -  near a city  -  near a village  -  in the countryside  -  remote  -  rustical  -  free view
Landscape
hills
Constructional
Building type
Free standing
Building period
1960 - 1969
Overall external condition
in good condition
Financial
Price range
€ 200.000 - 300.000
Parcel
ownership