Woning in Dencsháza, Baranya  € 30769

Omschrijving

U komt de woning via het terras binnen in de hal/woonkamer en vandaaruit kunt u naar de keuken met bijkeuken, de twee slaapkamers en de badkamer.

Het perceel is 2.155 m2 groot en is omheind. Op het perceel nog een garage.

Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.

Dencsháza is een dorpje wat u ten zuiden van Szigetvár gaat vinden. In Dencsháza wonen ruim 600 inwoners en u kunt uw dagelijkse boodschappen doen in het dorp. Voor het grotere inkopen gaat u naar Szigetvár waar u alles groter winkelketens treft. In Szigetvár ook een thermaal en zwem bad. Verder heeft Szigetvár u van alles te bieden voor een wat grotere stad. Scholen, ziekenhuis, gezellig centrum, restaurants en terrassen. De grote en bekende stad Pécs is op een 40 minuten van Dencsháza .

Woning waar u voor niet al te veel geld al snel kunt wonen.

 
 
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Woning
Prijs (€)
30769
Plaats
Dencsháza
Referentienummer
2161
Views
87
Interieur
Woonoppervlak (m²)
75 - 99 m²
Slaapkamers
1
Badkamer(s)
1
Financieel
Prijsklasse
tot € 50.000

Kaart

Tapolca Millpond


Taalcursus Hongaars is bedoeld om Nederlandstalige cursisten binnen een aanvaardbare tijd Hongaars te leren. Samen vormen de boeken en de website een complete cursus voor beginners én gevorderden, die geschikt is voor gebruik in de klas en voor zelfstudie.