Woning in Bakóca, Baranya,  € 120256

Omschrijving

Deze woning combineert de schoonheid van de historie met het moderne comfort van nu. Alles netjes afgewerkt in een zeer ruim pand.

Het gebouw is 187 m2 groot. Vierkant pand en alles gerenoveerd en in de finesse afgewerkt. Er zijn twee appartementen met in totaal twee woonkamers, 3-4 slaapkamers, 2 badkamers, keukens en vele andere vertrekken.

Perceel is ook al lekker ruim met weinig buren. Hier heeft u 3.244 m2 tot uw beschikking. Er is nog een kelder en een (20 m diepe) waterput.

Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De verwarming is geregeld door 5 airco’s (heating and cooling) en een hout kachel. Voor de airco’s is er een H-tarief stroom meter. Telefoon en/of intern is mogelijk.

Bakóca is een dorpje met een 330 inwoners. is gelegen in de heuvels van Zselis heuvels omringd door veel bos. Vanuit Bakóca loopt u zo de bossen in met daar meertjes, beekjes en bronnen.

In Bakóca kunt u dagelijkse boodschappen doen, de stad Sásd vindt u al op 10 km en Dombóvar op 20 km. In de omgeving genoeg te doen met de meren van Orfü op 10 km, daarna komt in Abaliget (5 km) waar u de grotten kunt bezoeken en vanuit Bakóca bent u in 10 km in Magyarhertelend waar u een mooi thermaal bad treft. Ook waterplezier in Kovácsszénája (9 km) waar u een strand bad gaat vinden.

Bakóca is een zeer groen dorp. Het ligt in een beekdal, met daar een slot, een bezienswaardige kerk en een pottenbakkersmuseum. Bakóca ligt niet ver van het museumdorp Kán.

De grotere steden Kaposvár en Pécs zijn in redelijke tijden te bereiken.

Prachtige woning in een mooi gebied.

Als u een groot huis zoek met veel comfort moet u hier komen kijken.

 
 
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Woning
Prijs (€)
120256
Plaats
Bakóca
Referentienummer
2168
Views
99
Interieur
Woonoppervlak (m²)
150 - 250 m²
Slaapkamers
4 +
Badkamer(s)
2
Financieel
Prijsklasse
€ 100.000 - 200.000

Kaart