House (35)


De woning bestaat uit twee verdiepingen en beneden vindt u de hal, woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en apart toilet. Op de verdieping nog eens 3 slaapkamers en een badkamer. Daar ook een mooi balkon.

Het perceel is ongeveer 1.600 m2 groot en daar veel bijgebouwen als de kelder, zomerkeuken, opslag en de vroegere stallen. In de tuin veel fruitbomen.

Elektra en water zijn aan... More info


De woning moet helemaal verbouwd worden, maar er zijn mogelijkheden. U kunt hier prima weer een woning met een woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer en keuken van maken. Zal (flink) wat werk kosten, maar dan heeft u ook wel wat.

Perceel is prettig groot. Is 1.209 m2 en niet te smal. In de tuin nog diverse bijgebouwen.

Als voorzieningen zijn water en elektra aanwezig. Voor de afwateri... More info


De woning is al jaren niet meer bewoond, maar kan een prima (vakantie) woning worden. Hier treft u de woonkamer-keuken, 2 slaapkamer, de badkamer en een opslagkamer. De voorste slaapkamer is zo groot dat er ook twee kleinere van gemaakt kunnen worden.

Het perceel is 1.102 m2 groot In de tuin nog een bijgebouw.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is... More info


Deze woning is best wel apart. Voor Hongaarse begrippen niet groot. Huis niet en tuin niet, maar ruim genoeg voor en stel, als vakantiewoning, voor de verhuur of als investering.

De woning biedt u woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. De slaapkamer is groot genoeg om te splitsen in twee redelijke slaapkamers.

De woning is in 2018 gerenoveerd en toen is het dak vervangen en zi... More info


De woning komt u binnen in de gang en dan is aan de rechterkant de badkamer en de WC. Loopt u door, dan komt in de drie kamers en naar links komt u in de keuken en de vierde kamer. Tegenover de WC is er nog de bijkeuken.

Aan de straatkant staat nog een gebouw van een 30 m2. Vroeger was dat een winkeltje en uiteraard weer als zodanig te gebruiken, maar hier kunt u ook een leuk gastenhuis ... More info


De woning biedt u de hal / woonkamer, twee slaapkamers keuken en badkamer. Achter de woning diverse bijgebouwen als de vroegere stallen en schuren. Perceel is 3.199 m2 groot.

Wat opknappen is wel nodig, maar structureel is de woning niet slecht en kan snel bewoond worden.

Er is elektra en water aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank en de woning wordt met de houtkachel... More info


De woning is direct te bewonen. Alles netjes en in 2015 nog gerenoveerd. In de woning de woonkamer / keuken, drie slaapkamers, de badkamer en aparte WC. Op het perceel verder nog een 300 m2 groot bijgebouw en 2 kelders. Mooie tuin met een beregeningsinstallatie.

Elektra en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden afgesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riol... More info

 1  |    | ... |