Boeken over emigratie naar en wonen en werken in Spanje

Jos Deuling,  maandag 17 september 2018

Laatst bijgewerkt op 17 september 2018.

Wil je een boek lezen over carrières en sleur? Lees dit boek niet! Want in dit boek gaat het leven op z'n kop. Albert en Brenda rijden met hun volgepropte Volkswagen mét dakkoffer naar Andalusië. Ze verruilen regen voor zon, schoenen voor slippers. Stiptheid voor mañana mañana. Smoezelige kantoren voor frisse buitenlucht. Zekerheid voor flow. Alles mag anders!
Saterkop op muur in Kroatie
Huizen te koop Spanje. Ruim aanbod. Vakantiehuizen en vakantievilla’s. Boerderijen in Andalusië, appartementen aan de Costa’s. Particuliere verkoop en aanbod van makelaars. 

Het is een makkelijke en fijne manier om Spaans te leren voor bijvoorbeeld op vakantie. Je leert het op een leuke manier en niet op een schoolse manier.

Spanje Bailando en la playa Er zijn helaas nog steeds mensen die zich laten verleiden tot deelname aan een bezichtigingsreis. Ze komen via internet of op een beurs in contact met een aanbieder van Spaanse woningen en denken tijdens een snoepreisje op een voordelige manier kennis te kunnen maken met de Spaanse woningmarkt. Niet zelden loopt deze eerste kennismaking echter uit op een nachtmerrie, waarna het vertrouwen weg is en men besluit helemaal af te zien van een potentiële aankoop of, en dat is nog erger, de kope 
Meer artikelen