Ligging van de percelen is prima. Makkelijk te bereiken, lekker dichtbij de stad, maar toch in alle rust.

In totaal 2.958 m2 en kijk eens op de Google plaatje. Alles wij u ziet tussen de woning met de rode punt en de drie huizen rechts kunt u kopen. 3 percelen, dus zelf wat bouwen of eventueel met meerdere mensen.

Ózd is een provinciestad in het noorden. In Ózd wonen ruime 30.000 ... More info


In 2005 hebben mijn ouders (Daan en Corrie Klap) een huis gekocht op een aangrenzende kavel (tegenover het dorpskerkje). In 2006 heb ik (Guido, zoon van Daan en Corrie) de aangrenzende kavels aangekocht met het plan hier een vakantieparkje te beginnen. Dit is helaas nooit gerealiseerd (wegens veranderende persoonlijke omstandigheden). Daan en Corrie hebben in 2018 het huis weer verkocht ... More info

Perceel is maar liefst 5.741 m2 groot en heeft mooie afmetingen van 35 x 164 meter. Hier koopt u een stuk grond waar u geen buren gaat hebben, maar wel veel rust. Het uitzicht is meer dan fantastisch!. Op het perceel wat bomen.

U kunt hier 3% bebouwen en voorzieningen als elektriciteit, leidingwater en gas zijn aan te sluiten (ongeveer op 80 meter) .

Het perceel ligt aan het einde... More info


Gaat om een 6-tal percelen. In totaal 15.382 m2. Op één van de percelen staat ook nog een woning, maar die moet behoorlijk opgeknapt worden.

De omgeving is ideaal voor natuurliefhebbers. In deze omgeving gaat u heerlijk lange wandelingen maken, maar ook voor motorrijden en mountainbikers is het hier ideaal. U kunt uren rustig rondrijden. Hier heeft de tijd nog stil gestaan.

Het do... More info

 1