Woning - Nekézsny - Borsod-Abaúj-Zemplén  € 19714

Description

Dit is een redelijke woning. Mooi in ruimte binnen en buiten en zeker de omgeving. Hier de woonkamer, slaapkamers. Badkamer, keuken en bijkeuken.

Perceel is maar liefst 3.851 m2 groot en daar diverse bijgebouwen en maar liefst twee kelders. Er zijn 2 wijngaarden, tal van fruitbomen en een groentetuin. Prima plek om zelfvoorzienend te wonen.

Voorzieningen als elektriciteit, gas en water zijn aanwezig. Water komt uit de eigen bron (met een hydrofoor), maar er is ook een leidingwater aansluiting op het perceel aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Voor de verwarming si er een gas convector in de keuken en rest hout kachels. Internet en telefoon kan worden aangesloten.

Het plaatsje Nekézsny ligt in het noordelijk berggebied. Er wonen een 900 inwoners en de grotere dorpen/steden zijn Szilvásvárad (bekend door de paarden) op een 8 km, Lillafüred bekend van de grotten op een 16 kilometer en de echte grote stad Miskloc op een 17 kilometer. Alles in de directe omgeving en er is veel te doen. U kunt heerlijk wandelen of mountainbiken en ook op toeristisch gebied is het hier prima.

Leuke woning waar u snel (zelfvoorzienend) kunt gaan wonen.

 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
19714
Location
Nekézsny
Reference number
1740
Views
61
Interior
Living space (m²)
100 - 150 m²
No. of bedrooms
2
No. of bathrooms
1
Financial
Price range
Under € 50.000

Kaart