Woonboerderij met prachtig uitzicht  € 127000

Description

Je komt binnen in een woonkeuken van 30 m, met kachel, traditioneel Frans balkenplafond en aangelegen een badkamer en een bijkeuken met toilet. Door een dubbele deur kom je in de 50 m2 grote woonkamer met schouw. Hier is ook de trap naar boven, waar 3 slaapkamers, een werkkamer, een dressing, een zolder met opslagruimte en een badkamer met wc te vinden zijn.

Vanuit het huis kijk je uit op de Mont Beuvray, waar zich ooit de Keltische stad Bibracte bevond en waar nu nog opgravingen, een museum en een restaurantje te vinden zijn. Vanuit het gehucht zijn er ruimschoots wandelmogelijkheden door de schitterende natuur van de Morvan. Op een kwartiertje rijden ligt Luzy, met diverse winkeltjes, supermarkten en restaurants. Iets verder rijden is het naar de schitterende stad Autun, met Romeinse muur en poorten, een amfitheater en tempels, een beroemde kathedraal, supermarkten, markten en winkels en een veelheid aan restaurants.

Er is nog wat werk aan het huis, maar dit is al terug te vinden in de schappelijke prijs, die overigens niet voor verdere onderhandeling vatbaar is.

 

Description

Characteristics

General
Property type
Farmhouse
Price (€)
127000
Location
VILLAPOURCON
Reference number
RP4968M
Website
Views
883
Interior
Living space (m²)
100 - 150 m²
No. of bedrooms
3
No. of bathrooms
2
Financial
Price range
€ 100.000 - 200.000