Elegant herenhuis met indrukwekkende decoratie  € 750000

Description

Uitzonderlijk mooi object aan de rand van een klein middeleeuws dorp, dat tegen een heuvel is gelegen. Rustige locatie met vele activiteiten op korte afstand; golfbaan bij het nabijgelegen kasteel, restaurant met Michelinster op 15 minuten afstand, wandelen, zeilen of wildwatervaren in het park van de Morvan.  De hoofdstad van de regio, Dijon, is op 45 minuten autorijden, waar u kunt dineren of produkten van de lokale markten kunt kopen. Probeer de wijngaarden ten zuiden van Dijon, die door Gevrey Chambertin, Nuits st Georges, Beaune, Montrachet tot aan de zuidelijke Bourgondische wijngaarden rond Chalon en Macon lopen.

Het object bestaat uit een herenhuis met 7 slaapkamers en een onafhankelijk gastenverblijf met 2 slaapkamers, een schitterende tuin met rotsen en volgroeide bomen en adembenemend uitzicht vanaf het balkon. Het huis wordt betreden via een smeedijzeren poort en een oprijlaan met grind.

Herenhuis:

Keldercomplex met een fitnessruimte in een gewelfde kelder, wijnkelder, een boilerruimte en een houtopslagruimte.

Entree vanaf een stenen trap naar een hal die leidt naar een zitkamer, een bibliotheek, een eetkamer en een keuken. Een mooie gebogen trap leidt naar de bovenverdieping met een slaapkamer.

De volgende verdieping bestaat uit een overloop en gang naar 6 slaapkamers. Alle slaapkamers hebben een aangrenzende doucheruimte of badkamer en toilet en zijn verschillend gedecoreerd.

Op het erf ligt een onafhankelijke gerenoveerde stenen cottage met accommodatie op twee woonlagen met een woonkamer met een inbouwkeuken en 2 slaapkamers met aangrenzende badkamers en een kleine privétuin.

 

Description

Characteristics

General
Property type
Country estate
Price (€)
750000
Location
POUILLY EN AUXOIS
Reference number
RT5027P
Website
Views
53
Interior
Living space (m²)
> 250 m²
No. of bedrooms
4 +
No. of bathrooms
3 +
Financial
Price range
€ 500.000 +