Country estate (10)


De voormalige praktijk is verbouwd tot gite met een grote hal, een keuken, badkamer, een woonkamer en grote slaapkamer. Een deur vanuit de keuken leidt naar het hoofdhuis.

Wanneer je via de hoofdingang binnenkomt, stap je direct in een indrukwekkende hal die toegang geeft tot een grote woon- / eetkamer met hoog plafond, grote ramen (dubbele beglazing) met mooie details. Deze kamer van 30m2... More info


Gezeten in de besloten achtertuin, vergeet je dat de bakker en de slager nog geen 50 meter verderop zitten, omdat achter het huis alles groen is, met een wijds uitzicht over de rivier de Arroux.

Het huis beschikt over vele originele ornamenten, zoals de marmer schouwen in bijna elke kamer, authentiek 19e eeuws behang in twee kamers, parketvloeren in verscheidene kamers en cementtegels in de en... More info


Het huis ligt in de oude binnenstad van Autun, zeer rustig en historisch. Op loopafstand van het centrale plein. Het huis is veel groter dan het eruit ziet vanaf de straat. Het heeft een tuin en garage.

Toegang tot het huis via de binnenplaats en de houten trap naar de keuken. Er is echter een officiële hoofdingang via een indrukwekkende stenen hal en stenen trap.

De woonkamer op de eerst... More info


Het hoofdhuis is gebouwd boven gewelvenkelders en een stenen trap leidt naar de entree en de indrukwekkende hal met toegang tot verschillende kamers:

Woonkamer met parketvloeren, een marmeren open haard, plafond met sierpleister en houten lambrisering.

Woonkamer met tegelvloer en grote originele Bourgondische open haard.

Keuken met toegang tot de binnenplaats aan de achterzijde; de keu... More info


Dit huis is gebouwd tussen 2006 en 2010 met mooie materialen.

Entree via een grote hal met erachter een goed uitgeruste keuken. Vanuit de keuken toegang tot een zonnig terras met uitzicht op het zwembad en de velden. Aan één kant ligt de grote woonkamer van 83m2. Een open haart scheidt de woonkamer van de eetkamer.

Een speelkamer ligt wat hoger met op het moment een biljarttafel. Vanui... More info


Het hoofdhuis is zeer ruim met 210m2 woonruimte verdeeld over twee verdiepingen. Op de woonverdieping een keuken, een eetkamer met prachtige vloer en een marmeren open haard. Aan de andere kant van het huis ligt de ruime woonkamer (38m2) met parketvloer. De woonkamer heeft ramen met uitzicht op de tuin en het mooie uitzicht erachter. Alle drie de woonkamers hebben toegang tot het overdekte terra... More info

Een dubbele trap leidt naar de voordeur met een klein bordes dat plaats biedt aan een zitje. De entree bestaat uit een lange gang met pierre de Bourgogne tegels, waar aan weerzijdes een salon en study en een eetkamer en keuken ligt. Aan het eind van de gang een wc en een prachtige open authentieke spiraal trap naar de eerste verdieping. De woonkamer heeft een stenen schouw met grote ingebouwde hou... More info
 1  |