Grote bressaanse boerderij met twee woningen en zwembad in heerlijke natuurlijke omgeving  € 365000

Description

Stijlvol gerenoveerde typisch Bressaanse boerderij (ferme Bressane) met twee verdiepingen en vakwerkgevel (à colombages). Het huis omvat twee separate woningen, waarvan u er desgewenst een kunt verhuren als toeristisch verblijf en extra inkomstenbron. Ook ideaal voor koop met twee gezinnen die het goed samen kunnen vinden! De woning ligt in een rustige en afgezonderde omgeving in Bourgondië, op 15 minuten van de dichtstbijzijnde grote toeristische plaatsen Louhans en Tournus en op ongeveer 1 uur van Lyon met zijn internationale vliegveld.

Het pand bestaat uit 2 onafhankelijke woningen met aparte ingangen.

Woning zuid heeft met 115 m2 op de begane grond een woonkamer met open haard en 2 grote inbouwkasten. Verder een keuken met gas- en houtkachel, vaatwasser, wasmachine en magnetron, slaapkamer, toilet. Boven zijn er twee slaapkamers en een badkamer.

Woning Noord heeft met 135 m2 op de begane grond een ruime woonkamer met karakteristieke open haard, douche/toilet, grote keuken met moderne apparatuur en bijkeuken met wasmachine en droger. Op de bovenverdieping zijn er twee slaapkamers en een douche/toilet.

Een mooi aangelegde tuin vol bloemen en volwassen bomen omringt het huis. Er is een royaal zoutwaterzwembad, aangrenzend poolhouse, carport voor twee auto's en een bijgebouw van twee verdiepingen met zes verschillende vertrekken, die mogelijkheden bieden voor een ruime werkplaats, een eenvoudige fitnessruimte, tuingereedschap en een algemene opslagruimte enz.

Een solide gebouwde uitloop voor paarden of andere dieren met een open stal en een natuurlijke vijver met water eigen bron maken het goed onderhouden, omheinde terrein compleet.

Desgewenst kunnen ook de inventaris, alle tuingereedschappen en machines van de werkplaats en de voertuigen bij de verkoop worden meegenomen.

Ideaal voor werken vanuit huis met voldoende snel internet voor streaming. Terrassen met uitzicht op de ochtendzon voor het ontbijt of de zonsondergang voor het diner. Geen directe buren of hoofdwegen verstoren de rustige en stille omgeving.

 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
365000
Location
Romenay
Reference number
nl-3491
Views
273
Interior
Living space (m²)
150 - 250 m²
No. of bathrooms
3 +
Financial
Price range
€ 300.000 - 500.000

Kaart