Stenen huis met hedendaags comfort, tuin en schuur  € 295000

Description

Algemeen

In onberispelijke staat en direct beschikbaar, biedt deze karakteristieke woning veel mogelijkheden voor verbouwing en grond. Het huis is ontworpen met het oog op functionaliteit en comfort, maar heeft zijn oorspronkelijke charme behouden met zichtbare stenen muren, eiken balken en plavuizen vloeren. De kamers op de begane grond zijn open en voorzien van vloerverwarming, er is zeer veel natuurlijk licht. Huis.

Vanaf de binnenplaats komt u binnen in een ontvangsthal die leidt naar de eetkamer en keuken. De keuken is voorzien van hoogwaardige keukenkasten en inbouwapparatuur; vanuit de keuken komt u in een wasruimte met douche, toilet en in een kelder/stookruimte met berging. Vanuit de eetkamer, met zijn stenen open haard en originele broodoven, komt u via een stenen trap naar de bibliotheek/studeerkamer en van daaruit naar een mezzanine met uitzicht op de woonkamer. De woonkamer ligt op tuinniveau; via een glazen schuifpui heeft u toegang tot de achtertuin. Een moderne ingebouwde houtkachel staat centraal onder de mezzanine; een betegelde trap leidt naar de voormalige wijnkelder die omgebouwd is tot een charmante, informele zitkamer met toegang tot de tuin.

De bovenverdieping is toegankelijk via de mezzanine die aansluit op de hoofdslaapkamer met en-suite douche, apart toilet, badkamer, tweede slaapkamer en een gecombineerde derde slaapkamer en kantoor.

De bewoonbare oppervlakte wordt geschat op 173,08 m2 (loi Carrez), maar het werkelijke vloeroppervlak is 196,94 m2. Overige gebouwen

Stenen gebouw voor houtopslag Grote agrarische schuur met open voorzijde. Grondoppervlak 230m2 Stenen gebouw met zolder 18.74m2 - Renovatieproject om een kantoor- of hobbyruimte te creëren Stenen ruïne - Project Verwarmingssysteem - Boiler in houtkachel (hout en hout pellets class 1) die warm water levert aan de vloerverwarming op de begane grond en aan de radiatoren op de bovenverdieping. 

Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
295000
Location
CHAUDENAY LA VILLE
Reference number
RT5230P
Website
Views
63
Interior
Living space (m²)
150 - 250 m²
No. of bedrooms
3
No. of bathrooms
3 +
Financial
Price range
€ 200.000 - 300.000