Groot huis met panoramisch uitzicht  € 1400000

Description

Als je aankomt op de centrale binnenplaats word je eerst getroffen door de schoonheid en de hoogte van het hoofdgebouw, met zijn grote boogvormige erker. Je kunt ook alle bijgebouwen bewonderen, waaronder een longère schuur, een aparte vierkante werkplaats, een carport voor 2 auto's en de oude varkensstallen die zijn omgetoverd tot een ontspannend schaduwrijk BBQ-terras. De grote gebogen erker opent naar een grote entree met links de trap naar de slaapkamers op de bovenverdieping, een gastentoilet met fonteintje en openslaande deuren naar de woon- en eetkamer. In de woonkamer wordt men automatisch aangetrokken door de erker schuifdeuren die openen op het indrukwekkende 180° uitzicht met heuvels bedekt met velden, wijngaarden, bossen en aan de rechterkant het kleine dorp. Over de hele lengte van het huis een overdekt terras om met familie en vrienden te genieten van de opkomende zon. De lichte woonkamer heeft een centrale open haard met aan weerszijden twee grote schuifdeuren die voor de gezelligheid gesloten kunnen blijven of geopend kunnen worden naar de aangrenzende eetkamer. Kenmerken zoals eikenhouten deuren en ingebouwde kasten, stenen tegelvloeren, oude eikenhouten balken, stenen schouw en verborgen vloerverwarming dragen bij aan de luxe van deze kamers. Vanuit de eetkamer kom je in een zeer lichte, volledig uitgeruste moderne keuken met uitzicht op de vallei en een opening naar de barbecueplaats. Vanuit de woonkamer komt men in een andere ruime kamer met een dubbele open haard, tegenwoordig gebruikt als kantoor, met toegang tot het terras. Een tweede deur opent naar de gang die leidt naar de entree en naar de ouderslaapkamer op suite met een opening naar de centrale binnenplaats. Na deze ruime slaapkamer komt een inloopkast gevolgd door een deur naar de technische ruimte, een grote wasruimte met opslagruimte en een deur naar de centrale binnenplaats. Vanuit de entree leidt de trap naar de 5 slaapkamers op de bovenverdieping, waarvan 3 op maat en een badkamer gedeeld door de twee slaapkamers aan het ene eind van de gang. Aan de andere kant van de gang is een groot terras boven de keuken, met uitzicht op het dorp. Boven de ingang, met een boograam, is een knusse ruimte die gebruikt kan worden als speelkamer, kantoor of leeskamer. Op dezelfde verdieping is een extra toilet. Een deur geeft toegang tot een trap die naar de zolder leidt, waar je de vakwerkconstructie, de gerenoveerde daken en de zolder van 200 m² kunt bewonderen, die indien gewenst kan worden verbouwd. De bijgebouwen omvatten een longère met een nieuw dak, waarin zich wat vroeger een appartement bevond (moet volledig gerenoveerd worden), een houtschuur, een wijnkelder, 3 schuurruimtes en een garage voor één auto. Naast de dubbele carport is een apart gebouw voor het atelier. Een prestigieus huis voor een grote familie 


Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
1400000
Location
MAVILLY MANDELOT
Reference number
CR5452BS
Views
450
Interior
Living space (m²)
> 250 m²
No. of bedrooms
4 +
No. of bathrooms
3 +
Financial
Price range
€ 500.000 +