Rustig gelegen woning in Tinajo, Lanzarote, Canarische Eilanden  € 375000

Omschrijving

Deze onberispelijke half vrijstaande woning bestaat uit 6 slaapkamers (een ingericht als speelkamer voor de kinderen) 2 badkamers, een grote woonkamer, volledig ingerichte keuken en berging. De totale oppervlakte van 200m2 is verdeeld over twee verdiepingen, met een overdekt terras met een panoramisch uitzicht tot aan het strand van Famara. De villa is in onberispelijke staat, met aluminium ramen en luiken. De woning is volledig gemeubileerd. Keuken is uitgerust met apparaten van hoge kwaliteit. Er is veel natuurlijk licht door de open en luchtige indeling van de villa. Een extra bonus is de carport voor 2 auto's en de locatie in een rustige straat. De achtertuin heeft een ingebouwde barbecue en een gerenoveerd zwembad.  
Tinajo ligt in het middenwesten van het eiland. Het is opmerkelijk vanwege het vulkanische landschap, vooral vanwege de uitbarstingen, afkomstig uit Timanfaya en de bekendste vulkaan El Tinguatón, waarvan een deel binnen de gemeentelijke grenzen ligt en lava over een groot deel van het gebied heeft gestort. Dit feit heeft Tinajo tot een stad van bloeiende en productieve landbouw gemaakt, want de rofe (lapillius) of vulkanische as waarop zijn gewassen worden gekweekt, behoudt goed vocht zodat, ondanks de karige regenval van de zone, veel van de buitengewoon hoge kwaliteitsproducten afkomstig uit het eiland kunnen hier worden geproduceerd. De voortdurende en constante uitbarstingen die deze gemeente in de loop van haar geschiedenis hebben verwoest, hebben geleid tot het ontwaken van een diep religieus geloof dat draait rond de Virgen van de Vulkanen, de patroonheilige van Lanzarote, en een van de meest vurig gerespecteerde religieuze figuren op de Canarische Eilanden. eilanden; haar beschermende sluier, volgens de legende, slaagde erin de grote lava-rivieren, die afdaalden over de bewoners en huizen van Mancha Blanca, tegen te houden.   Nationaal park Timanfaya De hermitage van Los Dolores werd ter ere van haar gebouwd en bracht op 15 mei, elke 15 september, een groot aantal pelgrims uit alle delen van het eiland samen op religieuze feestdag. Naast de kerk van San Roque, waar werken van bekende kunstenaars uit de Canarische Eilanden huizen, en de kluis van de Maagd van Regla, kunnen we ook wonderen van de natuur aanschouwen, zoals de ketel van El Cuchillo, verschillende vulkanische grotten waarin de inwoners zich beschermden tegen de invallen van de piraten en de vulkaan Telfuatón, die in de 16e en 17e eeuw uitbarstte. In een andere sfeer kunt u ook genieten van een van de beste sportcomplexen, uitgerust om te leren en elke sport te spelen.
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Woning
Prijs (€)
375000
Plaats
Tinajo
Referentienummer
1313
Views
101
Interieur
Woonoppervlak (m²)
150 - 250 m²
Kamers
woonkamer  -  eetkamer  -  gesloten keuken  -  bijkeuken
Badkamer(s)
2
Toilet(ten)
2
Voorzieningen
Gemeubileerd
gemeubileerd
Keukenapparatuur
electrisch fornuis  -  oven  -  magnetron  -  koelkast  -  wasmachine  -  wasdroger
Nutsvoorzieningen
electra  -  water  -  kabel  -  satelliet ontvanger
Exterieur
Tuin
voortuin  -  achtertuin
Balkon/dakterras
balkon(s)
Voorzieningen buiten
carport
Omgeving
Ligging
in een dorp
Omgeving
nabij strand
Landschap
heuvelachtig
Sportmogelijkheden
golfen  -  mountainbiken  -  bergwandelen  -  surfen / zeilen  -  zwemmen
Vervoersmogelijkheden
vliegveld < 25 km
Bouwkundig
Type woning
helft van dubbel
Bouwperiode
vanaf 2000
Staat van onderhoud
in perfecte staat
Financieel
Prijsklasse
€ 300.000 - 500.000
Bijkomende kosten
kosten koper
Perceel
in eigendom
Struggling with the tax form

Het is een makkelijke en fijne manier om Spaans te leren voor bijvoorbeeld op vakantie. Je leert het op een leuke manier en niet op een schoolse manier.