214 Properties for Sale in Central Portugal

(€) 395000,  Cadarroeira,  Central Portugal
(€) 176000,  Casal da Lagoa,  Central Portugal
(€) 950000,  Furninha,  Central Portugal
Oude deuren
Maandelijks overzicht van de nieuwe 'Portugal' boeken die onlangs verschenen zijn of binnenkort verschijnen. Boeken over eten, drinken en reizen in Portugal, wandel- en kampeergidsen, kunstboeken, Portugeese literatuur en de nieuwste expatverhalen. Je kunt vanaf deze pagina direct doorklikken naar de website van Bol.com om het boek te bestellen.
Vakantie in Portugees heuvellandschap
Geen zin en tijd om saaie Portugese grammatica boeken door te worstelen? Met deze 7 Portugese taal tips kun je op een efficiënte manier tussen alle bedrijven door Portugees leren.
Strand in de Algarve
Divine Home is dé makelaar voor de aankoop of verkoop van uw (tweede) huis in de Algarve in Portugal. Wij bieden diverse typen koopwoningen zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Of u nu op zoek bent naar een appartement, villa, ruïne, bouwkavel, B&B, hotel of restaurant, wij helpen u graag bij het realiseren van deze aankoop.
Op een portugees strand
Zie je door de bomen het bos niet meer? Op de speciale HuisPortugal pagina op Facebook en Twitter vind je een selectie van koopwoningen in Portugal. Daarnaast ook aandacht voor de sociale geschiedenis van Portugal en een selectie van interessante nieuwsberichten.
rijtje oude deuren portugal
Als u van plan bent een woning of een stuk grond in Portugal te kopen of verkopen, dan krijgt u te maken met diverse juridische regels in Portugal. Hieronder geven we u informatie en een aantal adviezen over het voorlopig koopcontract (“promessa de compra e venda”).