maison in ST AMAND MONTROND  € 165000

Description

Vrij gelegen woonhuis met torentje voor kleine familie of liefelijke vakantiewoning met heel mooie authentieke details en een ruime omsloten tuin in het departement Cher, vlakbij Saint-Amand-Montrond. Het heeft veel weg van een Engelse cottage woning.

Via de entree komt u binnen in de ruime hal. Deze verbindt de woonkamer, eetkamer en keuken met elkaar. Deze ruimtes geven met de grote ramen en openslaande deuren mooi uitzicht op de tuin en toegang tot het terras. Achter de keuken vinden we een moderne badkamer met douche en wastafel en achter de eetkamer bevindt zich een toilet en het stookhok met de centrale verwarming op olie.

Via de gezellige woonkamer met schouw gaat de prachtig gedecoreerde trap naar boven waar vier ruimtes als slaapkamer dienen. Ook op deze verdieping is een moderne badkamer met toilet, douche en wastafel.

Het dak is in zeer goede staat, in 2012 geheel vernieuwd. De ramen zijn van enkel glas. De fosse-septic is niet op norm. Centrale verwarming op olie.

Het terrein is bijna 4500 m2 groot en bevindt zich om de woning heen. De tuin is rijk aan volwassen bomen en er is een waterput. Het geheel is keurig onderhouden.

Vraag voor meer info en foto's onze brochure aan.

Op ± 12 km van Saint-Amand-Montrond in de regio Centre-Val de Loire.
Op 3,5H rijden van Parijs.

Dit object wordt u aangeboden door Marjan Faber van Sympa Immobilier en Inter-France.
 
 
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
165000
Location
ST AMAND MONTROND
Reference number
V7241
Views
2356
Interior
No. of bedrooms
2
Financial
Price range
€ 100.000 - 200.000

Kaart