maison in MONTCHARVOT  € 26500

Description

Klein op te frissen huis in leuk internationaal dorp met Nederlanders, Engelsen, Belgen, Duitsers, Zwitsers (en natuurlijk Fransen). Het pand is ideaal voor een koppel als tweede huis, niet te groot, maar groot genoeg met weinig kosten. Beneden is er een grote keuken, welke zeker nog te gebruiken valt, maar ik vermoed dat u hem wilt opknappen. Wel met een mooie houtkachel, waarmee je het gehele huis lekker warm stookt, dubbel glas ramen. Achter beneden is de woonkamer, nu in gebruik als slaapkamer, met dubbel glas en uitzicht op de tuin en het boeren Franse land. Boven kom je via een trap in de grote schuur. Van deze grote schuur is veel te maken en hier is een flinke uitbreiding met meerdere kamers en eventueel badkamer mogelijk. De grootte ervan zal u aangenaam verrassen. Boven onder het dak is een sombere kamer met niet veel licht en een provisorische badkamer met toilet. Onder het huis is een grote kelder, ideaal als werkplaats. Via de schuur komt u in de tuin van ongeveer 100 m2. Het dorp heeft riolering. Kortom een leuk behapbaar Frans huis voor mensen met visie die niet te bang zijn om te klussen, voor hen die dit huis om kunnen toveren tot een paleisje.

Beste bezoeker,

Allereerst hartelijk dank voor het gebruikmaken van onze website om huizen te bekijken en aan te bieden. Zoals u misschien weet, is onze dienst al meer dan 20 jaar geheel gratis voor zowel particulieren als makelaars. Om deze service te kunnen blijven aanbieden, werken wij samen met Bol.com als affiliate partner.

Als u binnenkort van plan bent om iets bij Bol.com te bestellen, zouden wij het op prijs stellen als u dit via onze website zou willen doen. U kunt hiervoor eenvoudigweg op de Bol.com banner klikken die u onderaan dit bericht vindt. Dit kost u niets extra's, maar het helpt ons om onze website draaiende te houden en te blijven verbeteren.

Uiteraard is dit geheel vrijblijvend, maar elke klik helpt ons om u en andere bezoekers deze gratis service te blijven bieden. Hartelijk dank voor uw steun en we hopen dat u met plezier gebruik blijft maken van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen 


Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
26500
Location
MONTCHARVOT
Reference number
V7216
Views
2696
Interior
Living space (m²)
50 - 74 m²
No. of bedrooms
2
No. of bathrooms
1
Financial
Price range
Under € 50.000

Kaart