maison in LANEUVELLE  € 35000

Description

Deze schuur is omgebouwd tot leuk romantisch huisje. Ofschoon je er zo in kunt, valt er zeker nog wat op te knappen en te verbeteren. Het huis doet vooral denken aan een oude tiny house. Het is eigenlijk ook net een soort veredeld kamperen. Vanaf de weg kom je binnen in de hoge schuur en naar achter loop je de open woonkamer/ keuken/ slaapkamer binnen. Het huis is eigenlijk een soort studio. Het pandje is sfeervol aangekleed en doet heel authentiek aan. Opfrissen kan zeker. Verwarming is er ook doormiddel van een luchtsysteem op oliebasis. Fundering en muren zijn goed te noemen en dak is redelijk in orde. In de schuur is nog ruimte om uit te breiden. In de tuin kom je via een deurtje met een trappetje. De tuin is groot zat om lekker te zitten of een kleine moestuin te houden. Het uitzicht is mooi en vrij. Echt een romantisch hippie huisje gelegen in één van de mooiste dorpen uit de streek. Ideaal als residence secundaire om lekker in te kamperen.

Beste bezoeker,

Allereerst hartelijk dank voor het gebruikmaken van onze website om huizen te bekijken en aan te bieden. Zoals u misschien weet, is onze dienst al meer dan 20 jaar geheel gratis voor zowel particulieren als makelaars. Om deze service te kunnen blijven aanbieden, werken wij samen met Bol.com als affiliate partner.

Als u binnenkort van plan bent om iets bij Bol.com te bestellen, zouden wij het op prijs stellen als u dit via onze website zou willen doen. U kunt hiervoor eenvoudigweg op de Bol.com banner klikken die u onderaan dit bericht vindt. Dit kost u niets extra's, maar het helpt ons om onze website draaiende te houden en te blijven verbeteren.

Uiteraard is dit geheel vrijblijvend, maar elke klik helpt ons om u en andere bezoekers deze gratis service te blijven bieden. Hartelijk dank voor uw steun en we hopen dat u met plezier gebruik blijft maken van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen 


Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
35000
Location
LANEUVELLE
Reference number
V7217
Views
3382
Interior
Living space (m²)
< 50 m²
No. of bedrooms
1
No. of bathrooms
1
Financial
Price range
Under € 50.000

Kaart