Claes Finance – Frankrijk Hypotheken

Claes Finance,  zondag 7 februari 2016

Dienstverlening van

Missie

Claes Finance – Frankrijk Hypotheken is een onafhankelijk hypotheek adviseur gespecialiseerd in de financiering van uw (tweede) woning in Frankrijk.

Wij begeleiden het hele financieringsproces waarmee wij u alle zorgen uit handen nemen. Van het bepalen van het budget tot en met het passeren van de akte bij de notaris. Van de contacten met de bank tot en met de contacten met makelaar, notaris en verkopers. Ook na het passeren van de hypotheekakte kunt u met uw vragen over uw Frankrijk hypotheek bij ons terecht.

Wij adviseren en bemiddelen alleen in hypotheken voor huizen in Frankrijk. Deze focus en onze intensieve contacten met de banken garanderen dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste hypotheekproducten en condities. In ons inmiddels meer dan twaalfjarig bestaan hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd. Wij mogen onszelf dan ook met recht een noemen.

Werkwijze

Wij zijn een onafhankelijk hypotheekadviseur en werken met meerdere banken. Elke bank heeft zijn eigen normen, regels en voorwaarden voor het financieren van (tweede) woningen. Belangrijk is om een bank te vinden die het beste bij uw persoonlijke en financiële situatie past. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Wij zijn niet gebonden aan één bank en kunnen hypotheken van meerdere banken aanbieden. Onafhankelijkheid en opkomen voor uw belang zijn onze toegevoegde waarden.

Het is belangrijk om een hypotheekaanvraag op de juiste manier bij de bank te presenteren. Dit betekent niet alleen de Franse taal kunnen spreken maar ook de juiste banktaal, weten hoe een bank een hypotheekaanvraag beoordeelt. Door onze meer dan twintigjarige ervaring in het bankwezen opgedaan bij meerdere (internationale) banken en meer dan twaalfjarige ervaring met hypotheken voor huizen in Frankrijk beheersen wij beide talen. Een belangrijke toegevoegde waarde voor een succesvolle hypotheekaanvraag.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie bepalen wij samen met u de optimale financieringsconstructie. Condities en voorwaarden van de financiering spelen hierbij een even zo belangrijke rol als het rentetarief. Wij kijken niet alleen naar uw huidige situatie maar ook naar uw toekomstige wensen en verwachtingen. U koopt ten slotte een woning in Frankrijk voor de lange termijn en u wilt niet na enkele jaren voor onaangename verrassingen komen te staan.

Bij de aankoop van een (tweede) woning in Frankrijk krijgt u met meer te maken dan alleen de financiering. Wat zijn de fiscale gevolgen? Wat zijn de erfrechtelijke gevolgen en houdt uw huidige testament hiermee rekening? Waar moet u rekening mee houden als u uw huis gaat verhuren? Misschien wilt u verbouwingen (laten) uitvoeren. Wij kunnen u op deze en andere gebieden adviseren tot op bepaalde hoogte. Voor complexe vragen kunnen wij u in contact brengen met in Frankrijk gespecialiseerde fiscalisten, advocaten en notarissen. Wij beschikken over een zeer uitgebreid netwerk van specialisten die gevestigd zijn in Nederland en/of Frankrijk.

Het team

Ronald Claes

Ronald 
Claes van Claes Finance Ronald Claes is de oprichter van . Na meer dan 10 jaar voor Nederlandse en Belgische banken te hebben gewerkt is hij eind 2002 zijn eigen bedrijf gestart op het gebied van advies en bemiddeling in hypotheken voor woningen in Frankrijk. Met veel ervaring in de bancaire sector en de voorliefde voor Frankrijk is de stap naar advies en bemiddeling in hypotheken voor woningen in Frankrijk snel gemaakt.

Zelf heeft hij in 2008 een appartement gekocht aan de Côte d’Azur. Een appartement waar hij vaak is zowel zakelijk als privé.

‘Frankrijk is een zeer divers land waar voor iedereen een droomplek te vinden is. Voor vakanties maar ook om permanent te wonen. De woningmarkt is gezond en men kan zonder juridische, fiscale of politieke risico’s een huis kopen. Het is leuk en inspirerend om mensen te kunnen helpen bij het realiseren van hun droom om een huis te bezitten in Frankrijk en soms zelfs een nieuw leven op te bouwen.’

Nannie Duiker

Ronald Claes van Claes Finance Na jaren voor een grote Nederlandse bank te hebben gewerkt maakte Nannie Duiker in 2008 de overstap naar . Met haar financiële achtergrond en beheersing van administratieve processen is zij de spil van Claes Finance – Frankrijk hypotheken.

Nannie doet echter meer. Bij onze klanten bleek een behoefte te bestaan voor hulp bij verhuur en de inrichting van hun woning in Frankrijk. Uit deze behoefte en de liefde van Nannie voor Frankrijk en de inrichting van huizen ontstond in 2013 ND France Intérieurs.

‘De stap om naast de financieringen bij Claes Finance - Frankrijk Hypotheken mij ook bezig te houden met het opzetten van de verhuur en de inrichting van huizen in Frankrijk was snel gemaakt. Mijn eigen ervaringen met aankoop, inrichting en verhuur van een appartement aan de Côte d’Azur en ruime ervaring met diverse klanten garanderen een grondig en professioneel advies’.  


dorp-platteland-frankrijk
Zoek je een tweede woning in Frankrijk? Aanbod van particulieren en makelaars. Villa’s te koop in de Provence, fermettes in Bourgondie en de Auvergne. 

Huis te koop Frankrijk Steun onze gratis huizenwebsite door Bol.com aankopen via onze banner te doen. Al meer dan 20 jaar bieden we kosteloos een platform voor particulieren en makelaars. Elke klik helpt om deze service te blijven aanbieden en de website te verbeteren. Dank voor uw bijdrage! 
More articles