apartment - Caleta De Velez  € 289000

Description

Een prachtig, modern herenhuis/appartement op de begane grond, met eigen ingang vanaf de straat, onderdeel van een wooncomplex in Baviera Golf, met eigen toegangsdeur vanaf de straat en eigen parkeerplaats, perfect voor vakantie en pensioen. Dit comfortabele appartement, op slechts 1,2 km van de kust in Caleta de Velez, lijkt meer op een herenhuis, met een eigen toegangspoort vanaf de straat en gemakkelijk parkeren direct buiten het pand, naast een eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage plus winkel kamer. De poort leidt naar het ruime terras (ongeveer 50m2) dat groot genoeg is om te genieten van buitenruimte voor het hele gezin - en vrienden! Dit mooie gebied heeft ook luifels die over de hele ruimte trekken, en zijluifels om de zon op elk moment volledig te blokkeren, waardoor het zelfs in de zomer bruikbaar is. Een heerlijke ruimte voor alle soorten buitenleven. Vanaf het terras leidt een deur naar de keuken (5,3 x 2m) die volledig is uitgerust met kwaliteitsmeubels en inbouwapparatuur. Aan de andere kant leidt een deur naar de gang, en hier is de voordeur, die uitkomt in het wooncomplex, en een lift met toegang tot de garage en berging eronder. Vanuit de hal (2 x 1,5 m) is er links toegang tot de woonkamer (25 m2), een comfortabele en rustige ruimte om binnen te ontspannen, hoewel deze ook een glazen schuifpui naar de patio heeft. Terug in de gang is een korte doorgang, met veel inbouwkastruimte langs de gang. Aan de linkerkant is slaapkamer 1 (3,5 x 2,6 m plus een ingebouwde kledingkast en een raam naar de binnenste gemeenschappelijke patio, plus een gang van 2,5 m), en verder is slaapkamer 2 (3 x 3 m met een hoog raam met uitzicht op de gemeenschappelijke patio en een gang van 1,2m met inbouwkasten). Aan het uiteinde bevindt zich de familiebadkamer (2,5 x 2 m) met een bad met hoofddouche, en aan de rechterkant is slaapkamer 3 (3 x 3 m plus hal met ingebouwde kleerkasten) plus een ensuite badkamer (2,5 x 2 m) , welke dubbele openslaande deuren naar het privé terras. Een verdieping lager is een eigen parkeerplaats voor één auto (let op voldoende gratis parkeergelegenheid aan de straat buiten) en een afgesloten berging (4m2). Achter het huis is de gemeenschappelijke patio, een grote, open, betegelde ruimte met uitzicht op zee en toegang tot de rest van het complex. Een korte wandeling vanaf hier brengt ons langs uitzichten over de golfbaan, naar een kinderspeelplaats en naar een groot grasveld, met een enorm gemeenschappelijk zwembad in smetteloze staat, in een L-vorm, exclusief voor gebruik door de bewoners van het complex . Op een gewilde locatie staat deze heerlijke woning nu beschikbaar voor een scherpe prijs. Gekanaliseerde airconditioning pre-installatie op zijn plaats. 


Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
Apartment
Price (€)
289000
Location
Caleta De Velez
Reference number
AX1227
Views
86
Interior
No. of bedrooms
3
No. of bathrooms
2
Exterior
Garden
private pool (heated)
Financial
Price range
€ 200.000 - 300.000