bungalow - Torrox Costa  € 229900

Description

Charmante bungalow in Montesol, Torrox Park. Het huis, hoogwaardig ingericht, bestaat uit 2 slaapkamers, een badkamer, een lichte Amerikaanse keuken, woonkamer met open haard en een heerlijk terras op het westen met toegang tot de gemeenschappelijke tuinen. Daarnaast is er een groot dakterras met de hele dag zon, pergola en prachtig uitzicht op zee. De goed beheerde gemeenschap van eigenaren heeft zeer goed onderhouden tuinen en een groot zwembad. Wordt volledig gemeubileerd verkocht. 


Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
Bungalow
Price (€)
229900
Location
Torrox Costa
Reference number
6571 TH2
Views
99
Interior
No. of bedrooms
2
No. of bathrooms
1
Exterior
Garden
private pool (heated)
Financial
Price range
€ 200.000 - 300.000