village house - Canillas De Aceituno  € 69950

Description

Een ruim pand dat een zekere mate van restauratie en mogelijk reorganisatie van kamers vereist, om te resulteren in een prachtig huis aan de rand van het dorp Canillas de Aceituno. Canilllas de Aceituno wordt enorm populair en de El Saltillo-wandeling wordt de tweede 'Caminito del Rey'. De vraag naar huurwoningen in het dorp groeit en panden worden nu gerestaureerd om prachtige plekken te bieden om te verblijven. Dit traditionele dorpshuis zou daar een van kunnen zijn. Het heeft originele kenmerken en ruime kamers verdeeld over twee verdiepingen. Momenteel bestaat het uit een woonkamer aan de voorzijde, grote centrale kamer, lange gang, keuken, twee slaapkamers beneden, een werkkamer en een grote moderne badkamer op de begane grond, met trap vanuit een van de slaapkamers naar een midden terras (3 x 3m) en toegang tot een ruime berging. Boven zijn twee zeer grote kamers met een trap aan het uiteinde die leidt naar een lang dakterras (13 x 3 m) met uitzicht op het dorp en een glimp over de bergen. Het huis kan opnieuw worden ontworpen om een ​​grote, open woon-/eetkamer, een aparte keuken, twee slaapkamers aan de achterzijde, het kantoor en een nieuwe centrale trap naar twee of drie ruime slaapkamers met 2 badkamers te bieden. Een perfect project voor iedereen die op zoek is naar een kans om zijn fantasie te gebruiken om een ​​traditioneel dorpshuis in een heel mooi bergdorp te restaureren. 


Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
69950
Location
Canillas De Aceituno
Reference number
AX1158
Views
113
Interior
No. of bedrooms
4 +
No. of bathrooms
2
Financial
Price range
€ 50.000 - 100.000