village house - Algarrobo  € 139000

Description

Dit heerlijke dorpshuis is niet klein en donker zoals zoveel dorpshuizen, maar ruim, licht en helder. Het is perfect bewoonbaar, ideaal voor zowel permanente bewoning als vakantiegebruik/verhuur, maar heeft het voordeel dat het ook een bovenverdieping van 48 m2 heeft die kan worden gerenoveerd naar de eisen van de nieuwe eigenaar. Vanuit de rustige, zeer mooie straat komt u via de voordeur in een voorhal (3,5 x 3m) die tevens in gebruik is als woonkamer/ontvangstruimte. Vanaf hier gaat een trap naar links omhoog, en er is een korte gang naar rechts (met kast onder de trap naar links). De gang leidt via een boog naar een grote keuken/eetkamer/woonkamer (6 x 5m). Deze mooie kamer heeft aan één kant een volledig ingerichte keuken en twee ramen die uitkijken over het landschap. Verderop leidt een korte gang naar een badkamer (3 x 2m) en een slaapkamer (4 x 3m) eveneens met uitzicht over het landschap. De trap vanuit de hal leidt naar een overloop, thans in gebruik als incidentele derde slaapkamer (4 x 3m exclusief trappenhuis). Van hieruit is er toegang tot de badkamer boven (3 x 2m), en de slaapkamer boven (4 x 3,5m) met een heerlijk ‘julia’ balkon dat uitkijkt op de straat. Vanaf de overloop op de bovenverdieping leiden dubbele deuren naar links naar een enorme kamer (ongeveer 48 m2) met ramen en een 'julia'-balkon met uitzicht op het landschap. Deze kamer kan gemakkelijk worden omgebouwd tot één grote slaapkamer met badkamer (voor iedereen die van die speciale functie houdt), of twee grote slaapkamers met badkamers, of misschien zelfs een werkplaats, klaslokaal, opnameruimte (het is stil), enz. Vanaf de overloop op de bovenverdieping opent een deur naar een trap die naar het dakterras leidt. Deze heerlijke ruimte, in een L-vorm, is circa 40m2 en heeft uitzicht over het dorp, het landschap en met een glimp van de zee. Het pand ligt dicht bij alle voorzieningen en er zijn geen erg steile heuvels om het te bereiken. 


Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
139000
Location
Algarrobo
Reference number
AX1236
Views
92
Interior
No. of bedrooms
3
No. of bathrooms
2
Financial
Price range
€ 100.000 - 200.000

Kaart