Villa in Heredia in Condominium La Ladera, grond met vrijstaande woning, met 4 slaapkamers, 3 badkamers en een toilet.  € 265.000

Description

Villa in Heredia in Condominium La Ladera, grond met vrijstaande woning, met 4 slaapkamers, 3 badkamers en een toilet. Perfect gelegen dichtbij het centrum in een rustige wijk met full time beveiliging, speeltuintjes, een sportveld en rancho voor activiteiten. Totale grondoppervlakte 352 m2, bebouwd 300 m2. Zonnige tuin met overdekt terras (44 m2), inclusief buiten aanrecht met wateraansluiting. Aan de voorzijde ruime overdekte carport. Begane grond met ruime woonkamer met schuifpui naar het terras, volledig ingerichte keuken inclusief vaatwasser, keramische kookplaat, aanrechtblad van marmer, grote dubbeldeurse koelkast en ingebouwde moderne oven. Bijkeuken met deur naar het terras. Apart toilet. Slaapkamer met inbouwkast, plafond ventilator, bureau en prive badkamer. Op de eerste verdieping master bedroom met balkon, prive badkamer met bubbelbad en walk-in closet. Twee slaapkamers met inbouwkasten en badkamer tussenin. Overloop met tv zithoek en studeerruimte met veel licht. Dit gedeelte is hoog genoeg om een tweede verdieping te maken (interne bekabeling al aanwezig). Alle slaap- en badkamers zijn voorzien van horren. Zonnepaneel voor warm water met digitaal bedieningspaneel. 
Stedelijke omgeving in de Centrale Vallei, tussen de hoofdstad en internationaal vliegveld. Dichtbij winkels, restaurants, ziekenhuis, scholen, sportmogelijkheden, enzovoort.
Description

Characteristics

General
Property type
Villa
Price (€)
265.000
Location
Barreal de Heredia
Reference number
2018-94
Views
2830
Interior
Living space (m²)
> 250 m²
No. of stories
2
Rooms
living room  -  dining room  -  closed kitchen  -  pantry  -  office space
No. of bedrooms
4 +
No. of bathrooms
3 +
No. of toilets
1
Provisions
Extras
bath
Kitchen equipment
electrical cooker  -  oven  -  magnetron  -  frigidaire  -  dishwasher  -  washing machine  -  laundry dryer
Public utilities
electricity  -  water  -  telephone  -  sewer
Exterior
Garden
back garden  -  terrace
Balcony/roof terrace
balcony
Exterior facilites
carport
Surroundings
Location
near a city
Surroundings
stores in the neighbourhood
Landscape
hills
Transport facilities
airport < 10 km
Constructional
Building type
Free standing
Building period
newly-built
Overall external condition
in good condition
Financial
Price range
€ 200.000 - 300.000
Additional costs
expenses buyer
Parcel
ownership