Nieuwbouw villa's aan strand

Omschrijving

Bent u op zoek naar die heerlijke namiddag op Curaçao in een tropische villa of een sfeervol appartement? Hecht u aan rust, zeezicht en luxe? Boca Gentil is een direct aan zee gelegen resort aan de Jan Thielbaai op Curaçao met een privé strand. Vrijheid, comfort en veiligheid zijn belangrijke uitgangspunten. U kiest het perceel en uw type droomhuis met zeezicht. Zon, zee en de verfrissende Caribische passaatwind krijgt u erbij. Alle woningen staan op eigen grond. De prijzen variëren tussen 504.000 en 1.700.000 Antilliaanse guldens. Zie ook de videopresentatie (onderaan bij 'Alle foto's') 
Boca Gentil is een tropisch, rustig en comfortabel resort direct aan zee. Het bestaat uit sfeervolle tropenvilla's en luxe appartementen. De essentie van wonen op Boca Gentil is vrijheid, comfort en veiligheid. Vrijheid bij het kiezen van de beschikbare locatie: direct aan zee of hoog op het terrein met zeezicht, in de wind of in de luwte. Vrijheid bij het kiezen van het type villa of appartement. Maar ook vrijheid bij de bestemming van de woning: permanente bewoning, vakantievilla of als investering. Extra comfort en luxe bieden opties als een zwembad en buitenkeuken. Gezamenlijke sportfaciliteiten, een privé strand met zwembad, 24 uur per dag bewaking en de mogelijkheid om de woning in beheer te stellen bieden de toekomstige bewoners van Boca Gentil alle veiligheid en gemak. Wonen en leven in de tropen zijn uitgangspunt geweest bij het ontwerp van de woningen. Dat blijkt uit de Caribische vormgeving, de royale buitenomgeving en de ligging: goed op de wind. Omgeving Boca Gentil ligt te Jan Thiel op Curaçao, één van de meest bekende en populaire plekken op het eiland. De omgeving van Jan Thiel biedt een unieke combinatie van rust en dynamiek. Zee, strand en ongerepte natuur, zoals de bekende zoutpannen, zijn op loopafstand. Maar ook sfeervolle restaurants, een duikschool en beachclub zijn te voet bereikbaar. Willemstad, het culturele en economische centrum van het eiland, ligt op zo'n 15 minuten rijden.

Zie ook de videopresentatie (onderaan bij de 'Alle foto's')  
Omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Villa
Plaats
Jan Thielbaai
Referentienummer
bocagentil
Views
18661
Exterieur
Tuin
privé zwembad (onverwarmd)
Omgeving
Ligging
landelijk
Omgeving
aan kust  -  nabij winkels  -  nabij strand
Vakantiepark
Ligt in vakantiepark
ligt in vakantiepark
Voorzieningen vakantiepark
beveiliging  -  verhuurorganisatie
Bouwkundig
Type woning
vrijstaand
Bouwperiode
nieuwbouw
Staat van onderhoud
in perfecte staat
Strandstoelen


Dit Groot Woordenboek Papiaments-Nederlands gaat uit van voornamelijk hedendaags Papiaments zoals het gesproken en geschreven wordt op Aruba, Bonaire en Curaçao.