Ruime villa met zwembad in de zeer gewilde villawijk Vista Royal. Deze woning heeft alles wat je van een woning op Vista Royal  € 628788

Description

De liging van de Villa Deze woning ligt midden in Vista Royal zowel het strand van Jan Thiel als de Caracasbaai met zijn restaurants en watersport activiteiten zijn op loopafstand bereikbaar. De villa is gelegen op een hoek perceel, met het zwembad in de achtertuin geniet u van voldoende privacy, op de oprit kunt u meerdere autos kwijt De Moderne keuken is compleet uitgerust met een vaatwasmachine, oven, gasfornuis, Amerikaanse koelkast en magnetron. Via de open keuken loopt u de woonkamer binnen, met daaraan grenzend de achterporch richting de tuin met zwembad. De slaapkamers zijn alle 4 voorzien van airco en via een gang met elkaar verbonden, er zijn 2 hoofd slaapamers met eigen badkamer de andere 2 slaapkamers delen een badkamer. 
Vista Royal is een prestigieuze en zeer gewilde villawijk in de wijk Jan Thiel, aan de oostkant van het eiland. Op loopafstand van Jan Thiel Beach, een Europese supermarkt, casinoe, diverse restaurants, natuurgebied De Zoutpannen van Jan Thiel en een sportschool. Binnen 15 autominuten bent u bij stranden zoals Mambo Beach Curacao, Lionsdive Beach Resort Curacao, Kontiki Beach Curacao en diverse restaurants. Willemstad, met het centrum van Punda en Otrobanda, ligt op zo’n 20 minuten rijden afstand.
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
628788
Location
willemstad
Reference number
4932
Views
227
Interior
Living space (m²)
150 - 250 m²
No. of stories
1
Rooms
living room  -  open kitchen
No. of bedrooms
4 +
No. of bathrooms
3 +
Provisions
Kitchen equipment
gas cooker  -  oven  -  magnetron  -  frigidaire  -  dishwasher
Airconditioning
provided
Exterior
Garden
back garden  -  private pool (heated)
Surroundings
Surroundings
near the beach
Sporting possibilities
mountaineering  -  swimming
Transport facilities
airport < 25 km
Constructional
Building type
Free standing
Building period
after 2000
Overall external condition
in good condition
Financial
Price range
€ 500.000 +