land - Otrobanda  € 540600

Description

Otrabanda vertaald in de lokale taal betekent letterlijk "De andere kant" dit zou dus de andere kant van Punda betekenen. Deze "andere kant" is een opkomende wijk! Investeerders transformeren deze prachtige gebouwen tot bed & breakfasts, bars, restaurants en heel vaak appartementen boven! Dit goed geprijsde monument ligt direct aan de hoofdstraat van Otrabanda met een schattig klein steegje ernaast. Kaya Kaya is een straatfestival dat elk jaar wordt gehouden en elk jaar groter wordt! https://www.kayakayfestival.com/ Hierbij wordt een segment van Otrabanda geselecteerd, de bestaande monumenten worden opgeknapt, er worden muurschilderingen op de muren van deze gebouwen geschilderd, er word kunst wordt geplaatst op verschillende plekken ind e wijk ,dit door lokale kunstenaars. Het hele gebied krijgt een kleurrijke make-over! Op een geselecteerde dag waarop het straatfestival plaatsvindt is er dan volop muziek waar een ieder staat te dansen en te feesten, overal kun je genieten van street food, borrelen en mensen van het hele eiland ontmoeten. Het is een groots evenement! Dit gebouw is een geweldige investering omdat het gemakkelijk kan worden om getoverd tot een bar een restaurant of een winkel beneden met woonruimte boven. Bel ons vandaag nog voor een bezichtiging! Wij leiden u graag rond 


Beste bezoeker,

Dank u wel dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. We zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van interessante en relevante content, en we werken er elke dag hard aan om u de beste ervaring te bieden.

Als u genoten heeft van de informatie en diensten die we aanbieden, willen we u graag een kleine, maar zeer effectieve manier aanbieden om ons te ondersteunen. Het kost u helemaal niets, maar maakt een groot verschil voor ons.

Wanneer u overweegt om een aankoop te doen bij Bol.com, vragen we u vriendelijk om eerst op de Bol.com banner te klikken die u onderaan deze tekst vindt, en direct daarna uw bestelling te plaatsen. Door op deze manier te bestellen, ontvangen we een kleine commissie van Bol.com voor uw aankoop. Dit verandert niets aan de prijs van het product dat u koopt, en het heeft geen invloed op uw winkelervaring bij Bol.com. Het is een simpele actie van uw kant die ons enorm helpt.

Voor uw gemak hebben we ook een waar u dezelfde Bol.com banner kunt vinden. Het is mogelijk om deze pagina te bookmarken zodat de banner makkelijk terug te vinden is. Met één klik op de banner wordt u doorgestuurd naar Bol.com waar u uw aankopen kunt doen zoals u dat gewend bent. Hier is de link naar onze partners pagina : .

Met uw hulp kunnen we blijven groeien en verbeteren, en we zijn u ongelooflijk dankbaar voor uw steun. Het zorgt ervoor dat we u kunnen blijven voorzien van de content die u waardeert.

Alvast bedankt voor uw steun en blijf genieten van onze website!

Met vriendelijke groet,

Jos Deuling / Affidata.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Description

Characteristics

General
Property type
House
Price (€)
540600
Location
Otrobanda
Reference number
53916
Views
258
Financial
Price range
€ 500.000 +

Kaart