DivineHome - Nederlandstalige makelaar voor Portugal

DivineHome,  maandag 12 oktober 2015

Dienstverlening van

Strand in de 
Algarve 

Aankoop

Het kopen van een woning in Portugal is een ander proces dan het kopen van een huis in Nederland. De wetten en regels in Portugal zijn anders, waardoor u zonder kennis van zaken tegen risico’s aan kunt lopen die u niet verwacht. De aankoop procedure bestaat uit:

 • De reservering (optie)
 • Het inschakelen van een advocaat
 • Het tekenen van de voorlopige koopovereenkomst
 • Het passeren van de eigendomsakte
Al deze stappen moeten zorgvuldig doorlopen worden en helpt u daar graag bij.

Kosten makelaar bij aankoop

In Portugal betaalt de verkoper de kosten van de makelaar.

Verkoop

Bent u op zoek naar een makelaar die uw onroerend goed in Portugal kan verkopen? Dan bent u bij aan het juiste adres. Met zowel een afdeling in Portugal als een afdeling in Nederland kunnen wij uw woning bij een groot publiek onder de aandacht brengen en is de kans op het vinden van de koper groot. Wij maken graag een afspraak om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Voor een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 010-4973311 of emailadres .

Om u alvast een indruk te geven welke werkzaamheden wij onder andere verrichten voor de verkoop:

 • Gratis waardebepaling van uw onroerend goed
 • Uw woning wordt met omschrijving en foto's geplaatst op , , , , en om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken uit diverse landen, zoals Nederland, België, Engeland, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Scandinavische landen en Portugal.
 • Wij plaatsen (indien gewenst) een TE KOOP bord op uw onroerend goed om potentiële kopers in de omgeving op de hoogte te stellen van de verkoop.
 • Wij beschikken over een internationaal netwerk en een database met duizenden woningzoekenden en diverse investeerders die mogelijk geschikt zijn voor uw woning. Deze database wordt geraadpleegd indien uw woning bij ons in de verkoop geplaatst wordt.
 • Wij verzenden maandelijks onze nieuwsbrief naar duizenden woningzoekenden; uw woning kan hier ook in vermeld worden! Wilt u zich opgeven voor het ontvangen van deze nieuwsbrief, stuur dan een email naar met het onderwerp "aanmelding nieuwsbrief".
 • Wij verzorgen de bezichtigingen. Ons personeel spreekt zowel Nederlands, Duits, Engels, Frans en Portugees om zo de potentiële koper goed te woord te kunnen staan.
 • Zodra de koper gevonden is, zullen wij de begeleiding verzorgen van het verkoopproces tot aan de overdracht bij de notaris en ook de benodigde after-sale service verlenen.
Kosten makelaar bij verkoop

Om onze werkzaamheden voor de verkoop en de kosten hiervan te bespreken, maken wij graag een afspraak met u om persoonlijk kennis te maken en ons werk toe te kunnen lichten. In Portugal betaalt de verkoper de kosten van de makelaar.  


vakantiewoning in Madeira
Huizen en appartementen te koop aan de Algarve, in Albufeira, Alcoutim, Aljezur, Castro Marim, Faro, Lagoa, Lagos, Portimão, Monchique en Loulé. Van particulieren en makelaars. 

Portugese wandtegels Meer dan 50 zorgvuldig geselecteerde links over emigreren naar en wonen en werken in Portugal. Verdeeld over meer dan 15 categorien : Verhuizen, Werken, Starten van een bedrijf, Een huis zoeken, Kosten levensonderhoud, Openbare nutsvoorzieningen, Gezondheidszorg, Huisdieren, Etiquette en gebruiken, Portugees leren, Geld- en bankzaken, Belastingen, Openbaar Vervoer, Rijbewijs, Importeren Auto, Vakantie in Portugal, Klimaat, Eten, Blogs en Ik Vertrek. 
More articles