91 Properties for Sale in Germany

(€) 349000,  Birresborn,  Rhineland-Palatinate
Olsberg-Assinghausen,  North Rhine-Westphalia
(€) 435000,  Kroppenstedt,  Saxony-Anhalt
We kunnen niet allemaal Duitsers zijn
Een selectie van de geschiedenisboeken over Duitsland die de afgelopen jaren verschenen zijn. Naast de klassiekers ook aandacht voor recent verschenen boeken. De meeste boeken die ik heb geselecteerd hebben een positieve recensie op Bol.com.
Renovatie rieten dak
Mijn best gelezen artikel gaat over het aankopen van een stukje grond in Duitsland. Blijkbaar overwegen heel veel Nederlanders en Belgen dit te doen. Dit artikel gaat over de bijkomende, terugkerende maandelijkse kosten van een huis in Duitsland (NRW).
Dorp in Duitsland
Meer dan 75 zorgvuldig geselecteerde links over emigreren naar en wonen en werken in Duitsland. Verdeeld over meer dan 15 categorien : Verhuizen, Werken, Starten van een bedrijf, Een huis zoeken, Kosten levensonderhoud, Openbare nutsvoorzieningen, Gezondheidszorg, Huisdieren, Etiquette en gebruiken, Duits leren, Geld- en bankzaken, Belastingen, Openbaar Vervoer, Rijbewijs, Importeren Auto, Vakantie in Duitsland, Klimaat en Milieu, Eten, Blogs en Ik Vertrek.

Dakpannen
Nooit leuk als er water uit het plafond komt. Nog minder leuk als dit op meerdere plekken tegelijk gebeurd. Ga er maar lekker voor zitten, dit wordt weer eens een drama verhaal.
Panorama Stunzel
Waarom een bouwval in een klein dorp ? Waarom Duitsland en niet Frankrijk ? Waarom wil je dit ? Zomaar een lijstje van vragen die we bijna dagelijks gesteld krijgen. Iedereen blijkt wel te dromen van een romantisch huisje ergens op een idyllisch plekje. Maar tussen droom en daad en zit een hele grote vaak onoverbrugbare kloof, bestaande uit “ja maar”, “stel dat”, “eerst nog”, “als ik later groot”, die er voor zorgen dat de droom nooit uit komt.