Exclusive Algarve Villas - Makelaar Algarve

Exclusive Algarve Villas,  zondag 27 oktober 2019

Team Exclusive Algarve 
Villas 

Welkom bij , het Nederlandse makelaars kantoor in de Algarve voor de aan en verkoop van luxe vastgoed. Een gevestigde naam voor goede kwaliteit en persoonlijke service.

is reeds meer dan 10 jaar actief in de verkoop van luxe vakantie woningen in West en Centraal Algarve.

Het bedrijf is opgericht in 2006 door Marcela Boturao & Nederlandse Makelaar in de Algarve, Bart van Linden. Sinds hebben zij een successvol bedrijf opgericht welke diverse internationale awards gewonnen heeft. Ons makelaars kantoor heeft 2 kantoren in de Algarve, Lagoa ( Carvoeiro) en in Vilamoura.

Ons team spreekt diverse talen en wij zijn 7 dagen per week voor u bescihkbaar voor kopers en verkopers van luxe immo – vastgoed in de Algarve te ontvangen.

Als 1 van de oudere, en gevestigd makelaarskantoren in de Algarve hebben we een groot voordeel welke, ervaring & know how is.

Verder hebben we een goede kennis van het juridische en fiscal systeem in Portugal en kunnen we u helpen met diverse vragen. We hebben een groot network van contacten om u na de verkoop van assistentie te voorzien.

Bart is uw 1e contact voor klanten aanvragen en zorgt ervoor dat uw aanvraag snel en correct behandeld en beantwoord wordt door ons team.
Bart van Linden
W.
E.
T. +351 912 826 969
vakantiewoning in Madeira
Huizen en appartementen te koop aan de Algarve, in Albufeira, Alcoutim, Aljezur, Castro Marim, Faro, Lagoa, Lagos, Portimão, Monchique en Loulé. Van particulieren en makelaars. 

Het strand van Carveiro Alhoewel bloggen niet meer zo populair is als een aantal jaren geleden, kun je op Internet nog wel een aantal leuke Portugal blogs vinden. Ik heb een selectie gemaakt van blogs die regelmatig worden bijgehouden. Ik heb de blogs gerubriceerd naar onderwerp. 
More articles