Ruime Villa (onafgewerkt) te koop Jamaran Sahl Hasheesh, Hurghada, Rode Zee, Egypte  € 352700

Description

Orchard Real Estate biedt te koop aan, een indrukwekkende en spectaculair ontworpen villa gebouwd op een perceel van 1035 m² 400 m² bebouwde oppervlakte, deze villa met 5 slaapkamers en 5 badkamers is van buitenaf afgewerkt, maar van binnen ruwbouw. Dit moet als een voordeel worden beschouwd, aangezien de potentiële eigenaar de keuze heeft om het interne ontwerp naar zijn wens en stijl te veranderen. De royale grootte van het perceel maakt het mogelijk om een zwembad en een garage te bouwen. Gelegen in het hart van Jamaran Sahl Hasheesh met een geweldig uitzicht op zee. Wij hebben meerdere villa's en grondstukken in dezelfde omgeving te koop.  
SAHL HASHEESH Op slechts 15 minuten van de internationale luchthaven van Hurghada is Sahl Hasheesh de snelst groeiende bestemming aan de Rode Zee. De gated community is gelegen aan een prachtige baai, al lang bekend als een prachtige kust- en duikbestemming met 12,5 kilometer strand en bijna 9 kilometer ongerepte zandstranden. Sahl Hasheesh is de authentieke ontsnapping aan de Rode Zee en biedt gasten en bewoners een breed scala aan tijdverdrijf, van plezier in de zon, watersporten en een bloeiend nachtleven tot meditatieve rust. Buiten de bebouwde kom wordt het resort gewiegd door ongerepte woestijn en ruige bergen, die dienen als een prachtig decor voor de vele rijkdommen die deze bewaarde schat te bieden heeft.
Description

Characteristics

General
Property type
Villa
Price (€)
352700
Location
Hurghada Jamaran Sahl Hasheesh
Reference number
0034
Views
475
Interior
Living space (m²)
> 250 m²
No. of stories
2
Rooms
living room  -  dining room  -  closed kitchen  -  pantry  -  office space  -  guest room (sep. facilities)  -  storage space
No. of bathrooms
3 +
No. of toilets
3 +
Provisions
Inventory
paid option
Exterior
Garden
surrounding garden
Surroundings
Location
near a city  -  free view
Surroundings
on the coast  -  near a harbour  -  on the water  -  near the beach
Landscape
hills
Sporting possibilities
surfing / sailing  -  golf  -  mountainbiking  -  swimming
Transport facilities
airport < 25 km
Constructional
Building type
Free standing
Building period
not yet completed
Financial
Price range
€ 300.000 - 500.000
Additional costs
expenses buyer
Parcel
ownership