18234 Properties for Sale at Affidata.com

8364;) 1500000,  Tholos Kavousi,  Greece
8364;) 25000,  Schinokapsala,  Greece
8364;) 89000,  Pervolakia,  Greece
Korenvelden
Peter en Annelies werden verliefd, tijdens de zomervakantie. In hartje Frankrijk. Ze hadden altijd al een huisje aan het water willen hebben. Zo’n stil plekje waar een helder beekje langs je blote voeten streelt. Waar je samen bent met de natuur en je twintig soorten vogels hoort zingen. Waar je tuin vol staat met geurende bloemen en je langs het water de barbecue bedekt met vers gevangen forellen.
Vooraanzicht Franse woning met planten
Je hebt een zonnig huis gevonden via een makelaar in een gezellig Frans dorp. Je bent er twee keer gaan kijken en nu zit je bij de makelaar op kantoor. De eigenaar is er ook. Je hebt net over de markt gewandeld, een knapperig stokbroodje gescoord en lekker getafeld in het zonnetje. Het Franse leven straalt je tegemoet, je hebt er zin in. De prijs voor je droomhuis is bijna(!) afgemaakt en de makelaar stelt voor om de zaak te beklinken. Iedereen is blij en de champagne wordt tevoorschijn gehaald. Dat is het moment waarop je nog snel een paar duizend euro kunt verdienen.
Frans dorpje in de Elzas
Maar waarom was deze goedlopende chambres d'hôtes nou illegaal? Onthoud goed wat ik je hierna zal uitleggen. Het zijn stuk voor stuk mankementjes die vaker voorkomen. Zeldzaam is wel dat er zoveel pijnpunten tegelijkertijd op het hetzelfde adres komen bovendrijven. In dit geval was het een bolwerk van illegale zaken. Of eigenlijk waren het gewoon verborgen gebreken, want de eigenaar was ervan op de hoogte.
Fietsvakantie Frankrijk
Emigreren naar Frankrijk, dat is leuk! Het vrije leven straalt je tegemoet. Een boerderijtje kopen met een stuk grond erbij en een “camping à la ferme” beginnen. Gezellig mensen ontvangen die bij je op vakantie komen, stokbrood bakken met de kinderen, kampvuur maken, lekkere maaltijden serveren, met z'n allen barbecueën en nog geld verdienen ook. Geld verdienen met barbecueën? Wanneer kan ik beginnen?
Chefchaouen medina in Marokko
De Berberbibliotheek bestaat uit een aantal in het Nederlands verschenen klassiekers van auteurs met een Berberachtergrond, zoals Mohammed Khaïr- Eddine, Tahar Djaout, Taos Amrouche, Kateb Yacine en Mohammed Choukri. De serie is een multimediaal project. De Berberbibliotheek is een initiatief van schrijver Asis Aynan en vertaalster Hester Tollenaar, en verschijnt bij uitgeverij Jurgen Maas.