7468 Woningen te Koop in Frankrijk

(€) 889000,  BRAM,  Languedoc-Rousillon
(€) 160000,  FONTES,  Languedoc-Rousillon
(€) 275000,  AUTIGNAC,  Languedoc-Rousillon
rommelmarkt in Frankrijk
Het leek zo goed geregeld. Als gevolmachtigd schoonzoon verzorgde Hans alle financiën binnen de familie, en hij genoot daarbij het volste vertrouwen. Maar dat hij vooral deed wat goed was voor zijn eigen portemonnee, ontdekte de familie pas veel later. En dat zouden ze wel eens kunnen bekopen met een fikse boete van tienduizenden euro’s.
Oude steen met kruis
Een tia is voor Freek aanleiding om de rest van zijn leven zo stressvrij mogelijk door te brengen. Niet meer als drukbezette finance manager, maar door het faciliteren van meditatie-trainingen in Frankrijk. Het te koop staande klooster dat hij hiervoor op het oog heeft, biedt alle mogelijkheden voor een retraite. Zo lijkt het althans ... totdat de aartsbisschop van Rouen roet in het eten dreigt te gooien.
Marianne Frans embleem
De leeftijd en gezondheid van Robbert-Jan doen hem besluiten zijn riante villa nabij Toulouse te verkopen. Bij het doornemen van de Franse koopakte, stuiten we echter op een bijzondere eigenaar. Niet Robbert-Jan, maar een BV is de verkopende partij. Even staan we voor een raadsel.
Deur met 2 sloten
Wat gebeurt er in de praktijk als er in uw toekomstige Franse woning een technisch probleem naar voren komt in de periode tussen het tekenen van de Compromis de Vente en de overdracht? Welke positie heeft u als koper? Wat gebeurt er bijvoorbeeld als de eigenaar de beloofde werkzaamheden niet uitgevoerd heeft?
Oude franse deurknop
U hebt het waarschijnlijk al meegemaakt. U bezichtigt een woning in Frankrijk en de Franse makelaar of de verkoper deelt u mede dat als u interesse heeft u snel moet zijn want er is nog iemand die geïnteresseerd is. Is die tweede koper er echt?

Links
Zeer uitgebreide zelfstudiecursus Nederlands-Frans op maar liefst 9 audio CD's voor beginners en gevorderden. Iedere CD biedt een afgeronde training die je onafhankelijk van de andere CD's kunt oefenen. Om snel zelf zonder docent de belangrijkste woorden, werkwoorden, alledaagse zinnen, grammatica en uitspraak te trainen.