6655 Properties for Sale in France

(€) 45000,  Poitou-Charentes
(€) 170000,  Poitou-Charentes
(€) 87000,  Poitou-Charentes
Landelijke woning Normandie
De maximale hypotheek bedraagt 85% van de aankoopprijs van de woning en er dient minimaal 15% van de aankoopprijs plus de notariskosten aan eigen geld beschikbaar te zijn. Een huis kopen in Frankrijk zonder eigen geld is dus niet mogelijk.
4 soorten franse wijn
Witte wijnen worden vaak gebruikt als aperitief voor de maaltijd, bij het dessert of als verfrissend drankje tussen de maaltijden door. Witte wijnen worden vaak beschouwd als verfrissender en lichter in stijl en smaak dan de meeste rode wijnen. Daarnaast worden witte wijnen vaak gebruikt in de keuken vanwege hun zuurgraad, aroma en het vermogen om vlees te verzachten
Appartementen in La Plagne
‘Waarom duurt het zo lang voordat je in frankrijk de sleutels van je nieuwe huis in handen krijgt?’ Een veelgestelde vraag. Terwijl de Nederlandse procedure van aankoop enkele weken (en soms zelfs maar enkele dagen) in beslag neemt ben je in Frankrijk al gauw drie maanden kwijt.
Het Franse platteland bij Lagrasse
Alhoewel bloggen niet meer zo populair is als een aantal jaren geleden, kun je op Internet nog wel een aantal leuke Frankrijk blogs vinden. Ik heb een selectie gemaakt van blogs die regelmatig worden bijgehouden. Daarnaast heb ik ook een paar goede blogs opgenomen die (helaas) niet meer bijgehouden worden of waar men slechts incidenteel nog nieuwe artikelen posten. Ik heb de blogs gerubriceerd naar onderwerp.
Oude deuren
Maandelijks overzicht van de nieuwste Frankrijk boeken die onlangs verschenen zijn of binnenkort verschijnen. Boeken over eten, drinken en reizen in Frankrijk, wandel- en kampeergidsen, kunstboeken, Franse literatuur en de nieuwste expatverhalen. Je kunt vanaf deze pagina direct doorklikken naar de website van Bol.com om het boek te bestellen.