–  foodblog met de lekkerste recepten, leukste hotspots en trends uit de Franse keuken
 –  Op dit weblog geef ik je tips over pure plekjes in Frankrijk die je absoluut eens moet bezoeken. Ofwel uit eigen hand, omdat ik er ben geweest, ofwel op basis van waar ik anderen enthousiaste verhalen over hoor vertellen.
 –  Franse markt is hét platform waarbij op innovatieve wijze kennisoverdracht plaatsvindt op het gebied van up-to-date ontwikkelingen op de Franse markt geschreven vanuit een zakelijke context.
 –  Blog over Zuid-Frankrijk, Provence, Côte d'Azur. En elke week een recept.
 –  U woont, leeft, werkt in Frankrijk? En u kunt hier boeiend over schrijven? La-Vie-en-France.nl biedt u een podium om uw verhaal te vertellen.

 –  Ieder land heeft zo haar eigen regels over het (ver)kopen van een huis. Weet u hoe het in Frankrijk geregeld is?
 –  Presentator, Parisien hollandais, kunsthistoricus, bibliothecaris. Bekend van de tv-serie 'Op Zoek Naar Frankrijk'
 –  Het Chanson Offensief is geboren uit liefde voor het Franse chanson. Uit passie voor de melancholie van ‘La Bohème’, het chagrijn van ‘Ne Me Quitte Pas’, de onschuld van ‘Tous Les Garçons Et Les Filles’, de rebellie van ‘Le Chant Des Partisans’ en de sensualiteit van ‘Je T’aime, Moi Non Plus’. De missie: het chanson een centraal podium geven op het web.
 –  Op deze website leggen we u stap voor stap uit hoe het zit met het kopen of verkopen van een huis in Frankrijk. Dit is onafhankelijke informatie, we zijn geen makelaar en we proberen geen huizen te verkopen.
 –  Juridische Adviespraktijk Bosscher helpt u graag bij juridische kwesties in Frankrijk, zodat u optimaal kunt genieten van la douce France. Denk bijvoorbeeld aan advisering op het gebied van erfrecht, ondersteuning bij fiscale kwesties en de verkoop van uw woning.
 –  Stal uw caravan in één van onze persoonlijk gecontroleerde caravanstallingen in Frankrijk. Bespaar tol, brandstof en reis vlotter.
 –  Bouwbegeleiding, Bouwen & Renoveren in Frankrijk
 –  Complete dienstverlening en permanente ondersteuning bij de aankoop van een huis of bedrijf in Frankrijk
 –  We ondersteunen Nederlandse en Belgische bedrijven en particulieren die in Frankrijk wonen, werken of ondernemen. Dat doen we met een breed dienstenpakket op het gebied van accountancy, belasting en sociale wetgeving.
 –  Frans leren door Frans te zijn
 –  Frans-Nederlands vertalen of Nederlands-Frans vertalen? U hebt een vertaling nodig van een brief, reisprogramma of commerciële tekst? Of een beëdigde vertaling van uw diploma, getuigschrift of officieel document?
 –  Hexagone Conseils richt zich voornamelijk op de aankoopbegeleiding van onroerend goed in Frankrijk en op het geven van juridisch en bouwtechnisch advies omtrent de aankoop van Frans onroerend goed.
 –  Zaken doen in Frankrijk of met Frankrijk. Zo moeilijk is dat niet, hoor. Frankrijk is een beschaafd land, ook voor ondernemers. Wij kunnen u helpen.
 –  Advertentiesite voor Franse huizen - No Cure No Pay!
 –  Om u in alle opzichten zo goed mogelijk bij het verwezenlijken van uw droom te kunnen bijstaan, hebben wij - een Frans-Nederlands team - een uitgebreid netwerk van erkende Franse makelaars, notarissen, verzekeraars en financiële instellingen ontwikkeld. Niet formeel gebonden aan onze partners, zijn wij door onze onafhankelijke positie in staat uw belangen optimaal te behartigen.
 –  Wat blijkt, zelfs een God in Frankrijk heeft buren | Volkskrant.nl
 –  Hier delen wij onze recepten en geven wij een inkijkje in ons Franse leven
 –  France-Compagnie is een adviesbureau voor Nederlandse bedrijven die de Franse markt willen veroveren.
 –  Praktische informatie Frankrijk
 –  Pauline en Luud besloten om met hun dochter Emma naar Frankrijk te emigreren | Daretoo.nl
 –  Emmie en Frans storten zich naast de zoektocht naar het perfecte huis ook op het perfecte petit dejeuner in Frankrijk!
 –  De Federatie van de Nederlandse Verenigingen in Frankrijk
 –  As France’s Towns Wither, Fears of a Decline in ‘Frenchness’
 –  Dé vacaturesite voor Franssprekend personeel
 –  Impressies over het reilen en zeilen in Frankrijk van een Nederlander die daar sinds zijn pensionering woont
 –  Inentingen en vaccinaties Frankrijk
 –  Vakantie in Frankrijk? Het Hurktoilet, de leukste reisgids! Nuttige en leuke tips voor een geslaagde reis.
 –  Nederlandstalig magazine over Frankrijk
 –  tv-serie van zes afleveringen van Wilfred de Bruijn
 –  Welkom bij Chateau la Tulipe
 –  Forum voor Nederlanders die in Frankrijk wonen. Actueel en met interessante tips
 –  Informatie over reizen, wonen, werken en zakendoen in Frankrijk voor Nederlanders.

Ferme bressane Saint-Trivier-de-Courtes Een Bresse-huis (Frans: Ferme Bressane) is een vakwerkhuis met een staander- en balkenconstructie gevuld met adobe bakstenen. De Bresse-woning is typisch voor de Bresse regio in Oost-Frankrijk. Het huis is bijna altijd georiënteerd in een noord-zuid richting, waarbij het dak aan de noordkant vaak lager is. Deze constructie biedt optimale bescherming tegen de bise, een koude noordenwind die typisch is voor de regio. 
More articles